Alternatiflerden birisi Başakşehirli Gulbrandsen

Konyaspor, transfere hız verdi. Anadolu Kartalı, transferleri 21 Temmuz'da Konferans Ligi 2. ön eleme turundaki BATE Borisov maçına yetiştirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Norveç'in tüm yaş kategorilerinde milli formayı giyen Gulbrandsen, 3 kez A Milli Takım'da boy gösterdi. Konyaspor'da transfer bitmiyor. Anadolu Kartalı; Portekizli ön libero Paz, Hırvat sağ kanat Muric ve orta saha Pavicic, stoper Kahraman Demirtaş, sağ bekler Ahmet Oğuz, Cebrail Karayel ile sol bek Yasir Subaşı'nı kadrosuna katarken, santrfora Türkiye'den bir ismi getirmeye hazırlanıyor. Hedefteki futbolcunun; Başakşehir'den ayrılan Fredrik Gulbrandsen olduğu öğrenildi. Şampiyon kadrodan Norveç'in tüm yaş kategorilerinde milli formayı giyen Gulbrandsen, 3 kez A Milli Takım'da boy gösterdi.

Süper Lig'de son 3 sezonda Başakşehir forması giyen 29 yaşındaki Norveçli santrfor, toplam 100 maça

çıkarken, 18 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. 1.75 boyundaki tecrübeli forvet, geçen sezon 29 maçta5 gol, 2 asist katkısı sağladı. Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor'un da Gulbrandsen'e ilgisi olduğu bildirilirken, Viking golcünün Konya ekibine daha sıcak baktığı kaydedildi.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri