Akören'de gıda güvenliği eğitim semineri başladı

Akören Kaymakamlığı tarafından projesi hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen ''Tarladan Sofraya Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları'' projesi kapsamında düzenlenen eğitim sem
Akören Kaymakamlığı tarafından projesi hazırlanan ve Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen ''Tarladan Sofraya Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları'' projesi kapsamında düzenlenen eğitim semineri başladı.

Akören Halk Eğitim Merkezi'nde başlayan ve 5 gün sürecek eğitim seminerine 22 üniversite mezunu katılıyor.

Katılımcılara eğitim semineri sonunda gıda teftişi için gerekli olan ISO 22000 eğitim sertifikası verileceği bildirildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri