AK Partili Belediye Başkanı Seyfettin Öztürk tutuklandı

Adana'nın Yumurtalık İlçesi'ne bağlı Zeytinbeli Beldesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Seyfettin Öztürk tutuklandı.

Zeytinbeli Beldesi’nin Belediye Başkanı AK Partili Seyfettin Öztürk, ‘ihaleye fesat karıştırmak’ suçlamasıyla tutuklandı.

2009 yerel seçimlerinde MHP'den aday olup kazanan ve geçen yıl Temmuz ayında AK Parti'ye geçen Seyfettin Öztürk ile belediye muhasebecisi Fatin Zorlu Kılıç, önceki gün gözaltına alındı. 'İhaleye fesat karıştırmak' iddiasıyla suçlanan Başkan Seyfettin Öztürk ile 'ihaleye fesat karıştırmak' ve 'zimmet' iddiasıyla sorgulanan Fatin Zorlu Kılınç, Yumurtalık Asliye Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Mahkeme her iki şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Seyfettin Öztürk ve Fatin Zorlu Kılınç, Ceyhan Cezaevi'ne konuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri