Adil düzen kuracağız

Saadet Partisi Milletvekili Adayları resmi kurumları ve Karatay Sanayi esnafını ziyaret etti.

Saadet Partisi Milletvekili Adayları resmi kurumları ve Karatay Sanayi esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Tacettin Çetinkaya, “Bu seçimlerde Milli Görüş TBMM’de yeniden temsil edilecek ve Adil Düzen kurulacaktır. Bunun için çalışıyor ve gayret ediyoruz” dedi.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya seçim çalışmaları çerçevesinde resmi kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Saadet Partisi Konya İl Müfettişi Ali Mücevher, İl Başkanı Ahmet Büyüktermiyeci ve İl Başkan Yardımcısı İsmail Aydilek'in de eşlik ettiği ziyaretlerde heyet; İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Selçuklu İlçe Kaymakamı Sabit Kaya,Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar,İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, İnşaat Mühendisleri Oda Başkanı Rifat Yüzbaşıgil, Enderun Fen Liseleri ve Selçuklu Ziraat Odası ziyaret edildi. Seçim çalışmalarının değerlendirildiği ziyaretlerde Çetinkaya; '7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin başta Konya'mız olmak üzere ülkemize ve İslam Coğrafyalarına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Ve umuyoruz ki; bu seçimlerde Milli Görüş Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yeniden temsil edilecek ve Adil Düzen kurulacaktır. Bunun için çalışıyor ve gayret ediyoruz.' dedi.

HALKIMIZ ÖZ SERMAYE İLE ÇALIŞACAK

Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları Karatay Sanayi esnafını ziyaret etti. Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ilçe yönetim kurulu üyelerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde Konya Milletvekili Adayları Hasan Hüseyin Uyar, Mustafa Derbentli, Mahmut Semih Aça, Hüseyin Saydam,Mehmet Rüştü Açıksöz,Fatih Oruç ve Sinan Toprak Karatay Sanayi esnafını tek tek dolaşarak 7 Haziran seçimlerinde Milli İttifak'a yani Saadet Partisi'ne destek sözü aldı. Birçok sanayicinin dertlerini dinleyen adaylara ilgi burada da yoğundu. Gruplar halinde tüm sanayiyi tarayan adaylar girdikleri dükkanlara broşürler bırakarak burada herkes emeğinin karşılığını Saadet İktidarında alacaktır diyerek projelerini anlattı. Tarama sonrasında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Sinan Toprak sanayicinin en büyük sorunlarından birisinin borçlanma olduğunu görüyoruz dedi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Esnafımız ciddi şekilde kredi ve borçlanmaya dayalı bir sistemin olduğundan yakınıyorlar, bunun biran önce değişmesini ve herkesin öz sermayesi ile çalışacağı bir sistemin kurulmasını bekliyorlar. Bu noktada esnaflarımızın beklentilerini karşılayabilecek vaatlere sahip olan bizler kendimizi tanıttığımızda bizlere destek vereceklerini ilettiler. Çalışmalarımız gayet bereketli geçti. Bundan sonraki günler içerisinde de Konya'mızın sanayileri yine tek tek dolaşılacak ve Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi'nin kurmuş olduğu Milli İttifak bir kez daha vatandaşlarımıza izah edilecek. Yaptığımız çalışmalar neticesinde halkımızın İttifak'ımıza gösterdiği teveccühten dolayı biz 7 Haziran seçimlerinden umutluyuz. İnanıyoruz ki; 7 Haziran Seçimleri Milli İttifak'ın zaferi ile sonuçlanacaktır.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri