8 hafta 7 puan Büyük Başarı

.

Süper ligde bu hafta 8.haftayı  geride bıraktık. Konyaspor lige uzun yıllardır bu kadar başarısız bir giriş yapmamıştı. Konyaspor için tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

Konyaspor'un saha dışında güven veren bir görüntüsü yok. Saha dışında güven veremeyince saha içinde de güven veren bir görüntünüz olamıyor.

Konyaspor'un aldığı 5 maçlık cezayı bazı kesimler dezavantaj olarak görüyor. 

Bana göre Konyaspor'un maçlarını seyircisiz oynaması büyük avantaj taraftar tribünde olsa teknik kadro 8 haftayı göremezdi!

Bu kadar kötü kadro seçimi ve saha içi organizasyon bozukluğuna rağmen teknik kadronun görevde kalmasının 2 nedeni var. Biri taraftarın tribünde olmaması diğeri ise yönetimin bu işlerde çok acemi olması.

Süreç yönetimi önemli bir zanaat. Yazık, Konyaspor bulunduğu konuma tırnakları ile kazıyarak çok zor gelmişti. Mustafa Reşit Akçay'ı ve bu transfer anlayışının mimarı kim veya kimlerse tarih önünde bunun cezasını er yada geç ödeyecekler. 

Dünya futbolunda tüm kulüpler bir sistem oturtmaya çalışır sistem oturunca da yavaş yavaş uzerine ilavelerle başarılı olunur. 

Arsen Wenger 30 yıldır Arsenal'in başında iyi günde kötü günde Wenger hep orada...

Bizim yöneticiler futbolu İngilizler den iyi biliyor olacaklar ki sistemi bir gecede değiştiriverdiler. ..

Konyaspor bu hafta sahasında Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu, 8 haftada 7 puan toplayan bir Konyaspor var. Futbol dünyasında 8 haftada 7 puan toplayan bir teknik adam görev başında kalamaz. 

Burası Konya ve burada futbolun kuralları baska işliyor. 8 haftada 7 puan toplayan takımın teknik kadrosu iş başında kalmaya devam ediyor.

Acemiler mangası iş başında kaldığı sürece Konyaspor huzur bulup başarılı olamaz.

Mustafa Reşit Akçay'ın geride bıraktığı enkaz her geçen hafta biraz daha vahim hal alıyor. Aklı başında birinin çıkıp bu maskaralığa son vermesini bekliyoruz.

Konyaspor taraftarı stadyumda olsa gereğini yapardı fakat onlarda yerinde olmayınca maskaralığa katlanmak mecburiyetinde kalıyoruz.

Maçın hakemi kötüydü ofsayttan gol verdi, basit penaltı çaldı falan filan hepsi hikaye, asıl olan Konyaspor'da işlerin yolunda gitmediği.

8 hafta 7 puan gerçekten çok büyük başarı, bu  başarıda emeği olanları tebrik ediyoruz!!!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yazarlar Haberleri