Murat Dönmez

Murat Dönmez

Yola devam

Yola devam

Rakibi Fenerbahçe'ye yaklaşık 24 saatliğine yerini emanet eden Konyaspor, 24 saat sonra yerine gururla oturmanın haklı gururunu yaşıyor tabii.

**

Tarihinde belki de ilk kez Şampiyonlar ligine gidebilme hayalleri kuruyor. Olabilir mi?  Zor da olsa ihtimal var. Nasıl olacağını da kendisi belirleyecek. Rakiplerinin ne yaptığını değil, kendi işini kendi görecek.

**

Tabiri caizse geleni gideni yenecek. Aynı Göztepe maçında olduğu gibi. Rakip, sakıncalı Konyaspor taraftarlar açısından. Geçmiş dönemlerde yaptıkları tezahüratları yüzünden çok sevilmiyor Göztepe takımı Konyaspor tarafından.

**

Bu yüzden binlerce taraftar hep bir ağızdan "kümeye" diye bağırdılar. Hatta çoğu Konyasporlu futbolcuların yapma demelerine rağmen...

**

Ne demiş Atalarımız: "Ne ekersen onu biçersin"  Olmasaydı iyiydi de oldu işte. Maç anlatacak aslında çok fazla bir şey yok. Olduğu yerin kıymetini bilen teknik heyet ve futbolcular, bir günlüğüne bıraktıkları yeri geri almak için gereğini yaptılar.

**

İyi mücadele ettiler,  iyi goller attılar, iyi yardımlaştılar ve tam anlamıyla bir kolej takımı hüviyetinde futbollarını sergilediler. Kalan 7 haftada da aynı şeyleri bekliyoruz doğal olarak.

**

Madem prova olarak Şampiyonlar ligi müziğini dinledik. Aslını duymak da en doğal hakkımız. Teşekkürler İlhan Palut, teşekkürler varını yoğunu ortaya koyan futbolcu kardeşlerim...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Murat Dönmez Arşivi
SON YAZILAR