İsmail Okutan

İsmail Okutan

Yeni savaş alanları açmak

Yeni savaş alanları açmak

Bazı Avrupa ülkeleriyle yaşanan kriz, meydana gelen olaylar batının tarihini, karakterini ve genlerini bilen bizleri hiç şaşırtmadı. İyi anlaşılmaktadır ki; batının asıl amacı yeni savaş alanları açmaktır.

Rusya’nın çöküp dünyanın tek kutuplaşması ile birlikte batı her kriz anında kendini koruma refleksiyle harekete geçip ötekileştirme ile bilinen düşmanlarını somutlaştırmaya çalışmaktadır. Çünkü batı başka türlü bir arada duramaz. Uzun süre rakipsiz, düşmansız kalacak olan batı yine o eski yüzyıl savaşlarına dönüp, birbirini kesip birbirinin kanına girmemek için öfkesini, enerjisini dışarıya atmaktadır.  O yüzden Avrupa Birliğini kurdular. Avrupa Birliği bir denemeydi. Asıl hedef Asya’yı, doğuyu işgal edip sömürmektir. Birliğin temelinde de bu emperyalist emeller, bu sadist duygular yatmaktadır.

**

Batı bilinen görüntüsünün aksine, insancıl, demokrat yapısının tersine Asya pasifik ve İslam’la hesaplaşmak için plan yapmaktadır.  Bunun için batı yeni savaş alanları açmanın peşindedir. Bütün hesaplarını bunun için yapmaktadır. Bunun için ürettiği düşmanın en hassas değeri, en önemli alanları, en nazik yanları ne ise oraya vurmaya ve orada  cephe açmaya çalışmaktadır. Terörizmi destekleyip toplumsal yapıyı bozmak için, mal ve silahın serbest dolaşımını istemektedir.

**

Ekonomik anlamda çalışmalarında malın serbest dolaşımı için çalışma görüntüsü verilip asıl amaç silahın serbest dolaştırılmasıdır. Çünkü silah serbest dolaştıkça, yeni kaoslar, yeni terörizm, yeni çatışma alanlarını açmak da kolay olmaktadır.  Çünkü silah serbest dolaştıkça silah verdikleri grupları tehdit olarak tanımlayıp onların karşısında birbirleriyle kenetlenmek ve topyekûn saldırmak kolay olmaktadır.

**

Müslümanların en önemli meselesi,  sembol değeri bulunan başörtüsüne yasak getirmeleri de bu yüzdendir. Vurdukları, saldırdıkları değer çok güçlü bir değer, çok güçlü bir unsur ya da derin bir nokta olacak ki karşılığında da büyük tepki meydana gelebilsin. Böylece batı kendini sağlama almak bahanesi ve gerekçesiyle harekete geçip yeni savaş alanları açabilsin.

**

Peki, Avrupa’nın genlerinde ne var? Avrupa’nın genlerinde kin, vahşet, kan ve sömürü bulunmaktadır. Önceden kendi içinde kan içici bir vampirdi. Şimdi bu alışkanlığını İslam dünyasına kaydırmış bulunmaktadır. Bunun için ince ve hain planlar yapmaktadırlar.  Esasen batının bu anlamsız gibi görünen tavırları kendi geçmişine ve karakterine uygun düşmektedir. Bunun için üzülüp de batıya; bir dostunuzu kaybettiniz; demenin de bir anlamı yoktur.

**

Özgürlükçü gözüken batı bencil, cimri ve vahşi bir geçmişten süzülüp gelmektedir. Onun için boşuna üzülmemek gerekir. Dost görünen yüzü aslında bir canavarın, bir vampirin yüzüdür. Dikkatlice bakıldığında görmek kolay olacaktır. Gülümseyen yüzün altında tam anlamıyla yırtıcı, yamyam bir yaratık yatmaktadır.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İsmail Okutan Arşivi
SON YAZILAR