Yasin Köseoğlu

Yasin Köseoğlu

YAZIKLAR OLSUN

YAZIKLAR OLSUN

Oldu olası pazartesi maçlarını sevmemişimdir. İş yorgunluğu, okul yoğunluğu üzerine maç havasına hiç giremem. Dün de öyle oldu. İş sonrası maç havasını yakalayamadım. Bu maç havasını benimle birlikte futbolcular, teknik heyette yakalayamamış gibiydi. İlk yarı yokları oynayan, ikinci yarı kıpırdanan ama bal yapmayan arı gibiydik.
***
Maça gelecek olursak; ilk dikkatimi çeken Ömer Ali Şahiner’in sahada olmasıydı. Bu çocuğa denmemişmiydi sezonu kapattı diye. Nasıl oluyor da sahaya çıkıyor sezonu kapatan bir futbolcu? Bizim şehrimizde futboldan anlayan kişi sayısı gerçekten az. Medicana Hastanesindeki doktor bile 4-6 hafta derken adam 2 hafta sonra sahada. İlginç
***
İkinci dikkatimi çeken sahaya çıkan kadroydu. Hasan Kabze ve Ömer Ali’nin oynaması şaşırtmıştı beni. Bu maçta böyle savunması olmayan iki isimle oynamak kumar oynamaktı. Maçta da gördük ki Mehmet Uslu ve Tolga Ünlü çok yalnız kaldı savunmada. Bununla birlikte Mehmet Güven stoperler arasına girmeyince çok açık verdik, kontrataklardan 2 gol yedik. Ayıp vallahi ayıp.
***
Bir de 35. Dakikada Recep Aydın’ın oyundan çıkmasına hala aklım ermedi. Sahada en çok koşan isim Recep, tek iştahlı Recep, oyundan çıkan Recep. Sanırım Uğur hoca sahada göze batmasın diye Recep’i çıkardı. Yoksa alimallah kendi hatasını ortaya çıkarırdı Recep. Ya da Beşiktaş’a da gol atar elimden kaybederim diye çıkardı. Hangisi doğru bilinmez ama çıkması hatalıydı.
***
Bir çift sözüm de Uğur Tütüneker’e. Bu hataların üstüne daha ne kadar kalacaksın Konya’da? Galatasaray maçı sonrası basını eleştirmesi kolaydı. Peki şimdi gene mi basın sorumlusu yenilginin? Djalma neden yedek başlıyor bu maçta? Kontratak yapılacak maçta Hasan Kabze yerine Erdal oynayamaz mıydı? Sorular sorular. Ama sorsak ne fayda? Konyayı kafasından silmiş bir adama ne kadar olumlu olursanız olun size karşı olumsuz o. O yüzden tek diyeceğim ‘’yazıklar olsun’’.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yasin Köseoğlu Arşivi
SON YAZILAR