Ferhat Türkoğlu

Ferhat Türkoğlu

Unutma! Rezil ve bitmiş futbolun Anadolu’da hayat bulmuştu

Unutma! Rezil ve bitmiş futbolun Anadolu’da hayat bulmuştu

Konyaspor bu sezon geride kalan 3 haftalık periyotta tarihinin en iyi başlangıcına imza attı. Yeşil-beyazlı ekip 3 haftada 7 puan topladı. Bu puanları toplamakla kalmadı milli araya 5 namağlup takımdan biri olarak girdi.

 

Konya şehrinin moral seviyesine en büyük etkiyi yapan Konyaspor, pandeminin ve hayat şartlarının zorluğunda insanların mutluluk adına en büyük dayanağı haline geldi

 

Ağustos ayının dayanılmaz sıcaklarında Anadolu Kartalı’nın aldığı galibiyetler, puanlar ve oynanan futbol üzerimizde klima etkisi yaptı.

 

Her ne kadar Adana Demirspor karşısında biraz tutukluk yaşasa da alınan puanın değerini ben çok iyi biliyorum. Sahada rakibiyle birlikte sıcak hava ve nem ile mücadele eden bir takım vardı..

 

Tüm zor şartlar altında maçın son dakikasına kadar oyundan kopmayan Konyaspor bir puanı söküp almayı başardı.

Camia adına şuana kadar işler yolunda gidiyor. Kalan 2 transfer hamlesinin de yapılmasıyla birlikte Konyaspor’un bu başarıyı devam ettirmesini temenni ediyorum.

 

Bu hafta milli maç arası nedeniyle Süper Lig maçları oynanmayacak. Diğer haftada ise Kornyaspor sahasında Altay’ı konuk edecek

 

Milli ara demişken

 

A Milli Futbol takımı yarın(bugün) Karadağ ile karşılaşacak. Milli takım teknik direktörü Şenol Güneş öyle bir aday kadro hazırlamış ki evlere şenlik.

 

Yani milli takım demeye bin şahit ister.. Sadece İstanbul takımlarından futbolcular var. Çok ilginç..

Güneş A milli takım kadrosu değil İstanbul Milli takım kadrosu belirlemiş gibi.

 

Yav kardeşim Anadolu’da hiç mi takım yok ? Allah aşkına hiç mi futbolcu yok ?

Türk futbolunun gelişmesi için naralar atan TFF İstanbul’u Anadolu’ya tercih ederek milli bir futbol kalkınması gerçekleştiremeyeceğini biliyorsun

 

Anadolu’suz sen hiçbir şeysin bunu unutma...

 

Hatırlatmak isterim Türk A Milli Futbol Takımı dibe vurduğunda tekrar nereden ayağa kalktığına dön bir bak derim...

Eğer Anadolu olmasaydı Avrupa da rezalet filminin başrolünde olacağınızı çabuk unutmuşsunuz

 

Ama bunu size hatırlatacaklar ve tekrar Anadolu’ya döneceksiniz kuzu kuzu..

 

Son olarak şunu sormak istiyorum Şenol Güneş’e performansları ile göz dolduran Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık gibi oyuncuları aday kadroya neden çağırmazsın ?

 

Göztepe’de daha başarılı bir performans ile oynarken milli takıma çağrılmayan Alpaslan Öztürk Galatasaray forması giydiği için mi aday kadroya dahil edildi ?

Bu soruların cevabı belli ama ben yine de sormuş oluyum..

 

Son olarak hafta sonunda yeni sezona “Merhaba” diyecek olan Karatay Termal 1922 Konyaspor’a Başkan Zahir Renklibay, Futbol şube sorumlusu Mesut Erçetin’e teknik direktör Hakan Ünal hocama analiz performans antrenörü Ahmet Ergün hocam ile birlikte tüm teknik ekibe başarılı bir sezon diliyorum

 

Yavru Kartal pazar günü saat 16.00’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçı ile sezona giriş yapacak. Tüm Konyaspor taraftarlarını milli aranın olduğu bu haftada 1922 Konyaspor’u desteklemeye davet ediyorum..

 

Sağlıcakla kalın...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ferhat Türkoğlu Arşivi
SON YAZILAR