Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

UMUTLAR YEŞERİYOR

UMUTLAR YEŞERİYOR

Yeni hocamız ile çok ama çok önemli bir karşılaşmaya çıktık. Rakip küme düşme hattında direk rakibimiz olan Denizlispor. Hücum hattımızın formsuzluğundan dolayı rakibin bizden puan alması için kapanması yeterli olacaktı. Nitekim de Hakan hoca 5'li savunma kurgusu önlerinde 4'lü orta saha ile başladı maça. Bize boş alan bırakmayacak, kapılan toplar ve duran toplar ile gol bulmaya çalışaktı. İlk yarı için planı gayet işledi. Oyunu açmakta, geniş alana taşımakta zorlandık. Ve maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

 

Ama ikinci yarı İlhan hocanın ufak dokunuşları ile rakip karşısında az da olsa alan bulmaya başladık. Nitekim bir duran top organizasyonun da kaptanımız ile golü bulduk. Artık Denizli daha çok alan bırakacaktı. Yine hocamızdan yorulan Miya'nın yerine Shengelia hamlesi geldi ve bunun ne kadar doğru bir hamle olduğunu, kapılan topta ayakta kalan Shengelia doğru bir pasla topu alda at dercesine Sekidika ile buluşturunca görmüş olduk. Farkı ikiye çıkaran takımımız artık oyunun vitesini de düşürdü. Doğru hamleler ile hocamız bu maç için geçer not aldı. Ve çok çok önemli bir üç puan almış olduk.

 

Bireysel performanslara gelirsek. Geldiğinde bizden geçer not alamayan Eray bizleri mahçup etmeye devam ediyor. Sehiç'in yokluğunda kaleyi devir aldı ve çok iyi performanslar çıkardı. Kendisi böyle devam ederse formayı bir daha vermez. Diamonde de aynı şekilde sakatlık durumundan dolayı eleştirdiğimiz bir isimdi. Oda gerek oyunun savunma anlamında,gerek hırsı gerekte savaşçı kişiliği ile iyi performans veriyor. Jevtovic'in gelmesi ile orda sağlam bir ikili olurlar. Savunma da ki dörtlümüz her hafta üstüne koyuyor. Ve hatasız oynuyorlar Abdülkerim ile Ahmet Çalık harika bir uyum yakaladılar. Bu isimleri tebrik etmek gerekiyor. Shengeli benim için ilk onbir değil hamle oyuncusuydu daha çok. Ve bugün de hamle olarak bize maçi kazandırdı. Skora etki ettiği tüm maçlarda genelde sonradan oyuna girerek verdi bu sezon.

 

Milosevic de hoca değişikliği ile biraz kıpırdanma gördüm. Birde asist yaptı bugün. Bizim bildiğimiz Milosevic bu değil ama, yeni hoca onu da tekrar kazanacak gibi duruyor. Miya ise gerçekten yokları oynuyor. Hem Miya hemde Kravets çok formsuz. Eğer hocamız bu iki ismide kazanırsa ilerleyen haftalar için. Takım içinde yeni transfer etkisi yaparlar. Ve korkulu rüya görmekten az da olsa uzaklaşırız. Sonuç olarak üç puan için hem takımı hemde İlhan hocayı tebrik ediyorum. İnşallah daha yukarılara doğru ilerleyeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR