A. Galip Doğan

A. Galip Doğan

Trump’un yeni seçtiği CIA Başkanı kimdir?

Trump’un yeni seçtiği CIA Başkanı kimdir?

  

 CIA Direktörü Pompeo. Aslı İngiliz’dir. Berlin Duvarı’nın yıkılmasında büyük rol oynamıştır.

Pompeo 15 Temmuz öncesi kritik mesajlar atmış, Türkiye İran’dan daha az demokratik demiştir. 15 Temmuz’u planlayanlardan birisi baş aktörü bu adamdı.

Pompeo Trump’ı eleştirmekten hiç çekinmezdi. Pompeo 2013 yılında yazdığı bir makalede İslamcı radikal teröristleri eleştirmedi. Fakat samimi din adamlarını bunlara zemin hazırlıyor diye eleştirdi. Bunların radikallerle suç ortağı olarak ta görüyordu.

Eski Başkan Barak Obama’yı Guantanamo Üssü’nü kapattığı için ağır eleştirilerde bulunmuştu. Cezaevinde açlık grevi yapanlara; bunlar obezite olmuş çok şişmanlamışlar diye de alaylı yazılar yazmıştı.

Libya’daki ABD büyükelçisinin öldürülmesinde Hillary Clinton’u suçluyordu.

Pompeo’nun annesi Dorathy Mercer İngiliz’di. On tane çocuğundan biri Pompeo idi. Babası James Mercer İngiliz kraliyet ailesinin önemli isimlerinden biriydi. Özel görevler üstlenmiş Ortadoğu’yu parçalama planlarını hazırlayanlardan birisiydi.

Trump bunu CIA’nın başına getirmek istemezdi. Çünkü Trump’a muhalifti.

Fakat Trump’ı iş başına getiren üst akıl yani Siyonistlerin baskısıyla CIA’nın başına geldi. İlk ziyaretini de Türkiye’ye yaptı. Hayırlısı Allah’tan bundan sonra Türkiye’nin işleri çok zor olacağa benziyor. Adamlar PKK’ya dolaylı yoldan açık silah ve destek veriyor, Irak’tan çekildiğini söyleyen ABD daha çok Irak’ın işlerini karıştırıyor. Hedef Türkiye. Suriye gibi iç savaşa sürüklemek istiyorlar.

Pompeo yeni dönemde Çini de karıştıracak.

Dünyayı idare eden dolar üzerindeki 13 kişi dünya gelirinin % 70’ini bunlar alıyor. Meşhur Siyonist aile ABD başkanlarını bunlar seçtirir, bunlar yönlendirir. Pompeo Filistin’i de çok karıştıracağa benziyor. ABD’nin başına kim gelirse gelsin İsrail korumacılığı değişmez. İsrail sinsi At Sineği gibidir. At İngiltere, at sineği, atın kuyruğunda aslında o pis havayı koklayarak yaşar. İsrail de böyledir.

Bu dönemde Suudi Arabistan’ı da karıştıracaklar. Aden Körfezi’nden sıkıştırılıyor. Suud ABD bankalarındaki paralarını alamadı. Yeni umreden geldik Kâbe’de Ravza’da inşaatlar durmuş. Mazot, benzin iki misli artmış. 3 S. Riyali’ne bir döner alırdık, şimdi 6 S. Riyali olmuş.

Kelile ve Dimne’de çok güzel bir hikâye anlatılır.

Ormanda yaşayan üç öküz varmış. Biri siyah, biri beyaz ve birinin rengi de alacalı imiş. Bunlar geceleri sırt sırta verir tehlikeden korunurlarmış. Aç kalan kurtlar tilkiye gitmiş. (Tilki İngilizleri temsil eder.) “Biz aç kaldık. Sen öküzlerin arasını boz da karnımızı doyuralım. Biz yanaşamıyoruz. Bunu ancak sen yaparsın.” derler.

Tilki planını yapar siyah öküzle alaca öküzü beyazdan uzak bir yere çeker ve onlara der ki: “Siz rahat uyku uyuyamıyorsunuz, tehlikeden tedirginsiniz.” Öküzlerde “evet” derler. Tilki: “Nedenini biliyor musunuz”? Onlar: “Hayır bilmiyoruz.” Derler. Tilki: “Bak onun rengi beyaz, gece dikkati çekiyor. Düşmanlar onu görüyor. Onun için başınız dertten kurtulmuyor.” Der. Öküzler “ne yapacağız” derler. Tilki planını açıklar. “Siz beyaz öküzü dışlayın. Bir şeyi bahane edin kavga edin dışlayın. O zaman rahat edersiniz.” Der.

Tıpkı Irak’ta nükleer silah var diye bahane edip Saddam’ı tehlike gösterip parçaladıkları gibi.

Öküzler o gece birlikte olurlar. Ertesi günü beyaz alttan su içiyor, siyah ile alacalı üstte su içiyorlar. “Suyumuzu bulandırıyorsun” diye bahane ediyorlar. Beyaz öküz: “Ya hu ben alttayım. Siz üsttesiniz. Suyu siz bulandırıyorsunuz.” Der. O ikisi suyu bahane edip kavga ederler, beyazı dışlar ve küserler. O gece beyaz öküze kurtlar saldırır. Beyaz öküz acı acı feryat eder. “Unutmayın bugün benim başıma gelenler, yarın da sizin başınıza gelir. Benden ibret alın.” Der. Ama onların kılı kıpırdamaz. Hatta “iyi oldu, parçalansın.” Derler. Aradan birkaç gün geçer. Tilki siyah öküze gelir. “Sen alacayı dışla. Çünkü sırtındaki beyazlıklar düşmanları çağırıyor.” Der. Ertesi sabah siyah hiç yoktan alaca ile kavga eder, onu da dışlar. Gece kurtlar alacaya saldırır. Alaca feryat eder. “Ah benim öküz kafam! Beyaza saldırırken benim uyanmam ibret almam lazımdı. Ama ben yanılmışım.” Der. Birkaç gün sonra yalnız kalan siyah öküze saldırırlar. Siyah öküz şöyle feryat eder: “Ah benim öküz kafam! Bunlardan ayrılırken bu başıma gelecekleri neden düşünmedim. Neden bunlara göz yumdum.” diye bağırırken parçalanır. Örnek: Irak, Libya, Afganistan, Suriye gibi.

İnşallah olanlardan ders alırız. Allah Ümmeti korusun. Kurtuluşun Yolu İslam’sız kurtuluş olmaz. İslam’ın hâkim olması lazım. Şuursuz kurtuluş olmaz. 15 Temmuz’da bunun acı örneğini yaşadık. Cihad’sız, gayretsiz, terlemeden de kurtuluş olmaz. Aksini söyleyen ispat etsin.

Fi emanillah maas-selame


Ali Galip DOĞAN İrşad Dayanışma Vakfı Başkanı

  

  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
A. Galip Doğan Arşivi
SON YAZILAR