Ferhat Türkoğlu

Ferhat Türkoğlu

Şu tabloya bir bakın!

Şu tabloya bir bakın!

Süper Ligde 5. hafta geride kaldı. 6. hafta maçları ise salı günü tekrar başladı. Futbolda yoğun bir tempo var. Bu durum futbol severleri memnun ediyordur diye düşünüyorum. Çünkü neredeyse haftanın her günü maç izleme şansını yakalıyorlar

 

Konyaspor’un müthiş bir başlangıca imza attığı bu günlerde eminim ki yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar da her gün Konyaspor’u izlemek istiyor.

 

Geride kalan 5 haftada 11 puan toplayan Anadolu Kartalı oynadığı futbol ile de taraftarına keyif veriyor. Giresunspor karşısında pek keyif veren futbol oynamasa da puan almayı başardı.

 

Bu önemli.. Neden önemli diye sormayın. Şu puan durumuna bir bakın derim.

Giresunspor maçının zor geçeceğini her platformda söylemiş ve yazmıştım. Öyle de oldu. Önemli olan yenilmemekti ve şükür ki yenilmedi

 

Şu puan durumuna bir bakın... Ne kadar keyif verici bir tablo değil mi ? Sanat severler resimleri yorumlarken “Picasso tablosu” gibi falan diye cümleler kurarlar.

 

Ben resimden anlamam ama şuanda bir Konyaspor sever olarak puan tablosu bize sanat severlere Picasso tablosunun yaşattığı hazzı yaşatıyor diyebilirim.

 

He bu tablo ne kadar devam eder bilemiyorum. Ancak bir gazeteci ve Konyaspor’u destekleyen bir taraftar olarak gerçekten müthiş keyif veren bir durum, takımının namağlup ve lider takımla arasında 2 puanlık bir fark olması

 

Geçtiğimiz sezonlarda küme düşme hattıyla aramızda 2 puanlık fark bulunuyor cümleleri yazarken

şuanda lider takımla aramızda 2 puanlık fark bulunuyor yazmanın duygusunu tarif edemem

Bu duyguları anlata anlata tarif ede-ede bitiremem sevgili dostlar.

 

Neyse hemen bu perşembe Trabzonspor ile zirve maçına çıkacağız. Trabzon karşısında alacağımız galibiyet ya da puan Anadolu Kartalı’nın zirvedeki yerini sağlamlaştıracak.

 

Belki somut hedefler dillendirilmiyor ama bu maçtan alınacak galibiyetten sonra minik-minik fısıldanmalar kulaktan kulağa büyük hedefler konuşulmaya başlanacak.

 

Böyle bir durumun gerçekleşmesi çok olağan. Ancak benim tavsiyem beklentimizi yüksek tutmadan anı yaşamak.

Hayatta beklentinizi ne kadar yüksek tutarsanız hayal kırıklıklarınız da bir o kadar büyük olur

 

Bu hayat kuralını da söyledikten sonra gelelim son günlerde camianın dilinde olan taraftarlarımızı maça bekliyorum çağrısına

 

Büyük Konyaspor taraftarı Trabzonspor maçının öneminin farkındasınız. Maç saati ve giriş şartlarını da biliyorsunuz.

 

Lütfen şartları zorlayarak ilk 5 haftada zirve kovalayan takımınızı Trabzonspor sınavında yalnız bırakmayın. Bu takım sizin destekleriniz ile şampiyon olabilir unutmayın!

 

Son olarak Beysu Konyaspor Basketbol ve 1922 Konyaspor hakkında da birkaç cümle yazmak istiyorum.

 

Konyaspor Basketbol Federasyon Kupasında oynadığı 3 maçı da kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı. Bugün çeyrek final maçı oynayacak. Yeşil-beyazlı “Dev Kartallar”a başarılar diliyorum. İnşallah sezon öncesi kupa kazanarak şehrin mutluluğuna mutluluk katarlar

 

Yavru Kartal 1922 Konyaspor bu hafta üzücü bir sonuç aldı. Bu uzun lig maratonunda üzücü sonuçlar olacaktır ancak ne olursa olsun genç futbolcularımıza destek olalım. Ben 1922 Konyaspor’un başarılı olacağına inanıyorum.

 

Saygılarımı sunuyorum

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Ferhat Türkoğlu Arşivi
SON YAZILAR