Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Soykırım iddialarını daha çok çalışarak yok edebiliriz

Soykırım iddialarını daha çok çalışarak yok edebiliriz

ABD Başkanı Joe Biden’ ın 1915 olaylarını “soykırım” olarak tanımlaması tarihi öğrenme çabası değil, Türkiye düşmanlığı olduğu gerçektir.

Daha önce sürekli, Ermenice “büyük felaket” anlamında “Meds Yeghern” kavramını kullanan ABD başkanları içinde, soykırım ifadesini Biden’ IN KULLANMASINA KİMSE ŞAŞIRMASIN.

Türkiye’ye karşı son yıllardaki ABD politikalarının seyrine baktığımız zaman bu ifade daha iyi anlaşılacaktır. 

Amerika’ nın Ülkemiz aleyhine çalışan terör örgütlerini desteklemesi, yönlendirmesi, başta silah ve politik olmak üzere her türlü yardımı yapması, Ülkemizi yönetmek ve kendi istediği şekilde yönlendirmek çabası içinde olduğunun açıkça göstergesidir.

İşin gerçek tarafı şu; Amerika Birleşik Devletleri Ülkemize karşı düşman yüzünü saklama ihtiyacı duymamaya başladı.

S-400 alımı ile başlayan gerginlik artarak devam ediyor. Ülkemiz S-400 Hava Savunma Sistemini vatanını savunmak için aldı.

ABD ise; Suriye, Irak, Yunanistan da askeri üsler kurmaya başlaması ile yakın geleceğe dönük kanlı ve kirli hesaplarının olduğunu göstermektedir. 

Tüm bu gelişmeler gösteriyor ki Amerika Birleşik Devletleri’nin dost, müttefik değil, düşman olarak bilinmesi ve buna göre tavır alınması gereken bir ülke olduğudur.  

Bu aşamadan sonra Ülkemizin ABD karşısında çok yönlü tedbir geliştirme zamanının geldiğini göstermektedir.

Başta ABD olmak üzere tüm Ermeni camiası 106 yıl önce soykırım yapılmadığını bal gibi biliyor. Kendi eli kanlı olan bir ülkenin, kuzu postuna bürünüp bu tür açıklamalar yapmasının ardında ne var onu bilmemiz gerekiyor.

Hiroşima, Nagazaki’de çoluk-çocuk demeden on binlerce masum insanı öldüreceksin, Vietnam’da, Afganistan’da, Felluce’de, Bağdat’ta döktüğü kanların, Ebu Garib Hapishanesi, Guantanamo gibi işkence merkezlerinde tükettiğin canları göz ardı edeceksin, sonra da çıkıp “Soykırım” diyeceksin.

Başından bu yana Ülkemiz arşivlerin açılması ve tarihçiler tarafından incelenmesini istiyor. Gerçekleri bildikleri için bu öneriye sıcak bakmıyorlar.

İDDİALARI NASIL YOK EDEBİLİRİZ

Amerika başkanı Joe Biden’ in “soykırım” ifadesini kullanması ile birlikte başta sosyal medyada olmak üzere basın yayın organlarında Amerika’ ya tepki gösterilen açıklamalar, görüşler, ifadeler bolca yer almaya başladı.

Unutmayalım, basın yayın organlarında ve sosyal medyada ortaya sürülen görüş ve düşünceleri kendimiz yazar kendimiz okuruz.

Bizler ülke olarak yediden yetmişe çalışmak, daha çok çalışmak ÜRETMEK zorundayız.

Bilimde, teknolojide, eğitimde, tarımda kısaca her alanda lider konuma gelmediğimiz müddetçe bu tür suçlamalardan kurtulmak mümkün değil.

Unutmayalım, Türkiye varlığını, Amerika Birleşik Devletleri ya da bir başka ülke ile koruyan bir ülke değildir.

Atalarımız bu toprakları kanları ile aldı bizlere miras bıraktı. Bu mirasa sahip çıkmak her yönden güçlü ve ileri olmakla gerçekleşir.

Bir kez daha gördük ki dostumuz falan yok. Ülkemizin yükselişini asla istemiyorlar bunu engellemek için de her türlü terör ve engelleme çalışmaları ile durdurmak istiyorlar.

Soykırım iddialarını, ancak; “daha çok çalışarak ve üreterek yok edebiliriz”

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR