Adem Turan

Adem Turan

Siyonizm üç maymunu oynuyor

Siyonizm üç maymunu oynuyor

ABD ve Avrupa birleşip Ortadoğu’da üç maymunu oynuyor. ABD-İran arasında yaşanan gelişmeler çok ilginç. ABD suikast düzenliyor, yapılan cenaze töreninde Müslüman halk birbirini öldürüyor. İnsanlıktan bi nasip şahsiyetler de kenara geçip kıs kıs sırıtıyor.

Türkiye her iki tarafa itidal çağrısı yaparken, Pakistan ise, Kasım Süleymani suikastı sonrası artan ABD- İran geriliminde bölgedeki tansiyonun düşmesini isteyen Pakistan Başbakanı İmran Khan, Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureyşi ile Kara Kuvvetleri Komutanı Kamar Cavid Bajva'ya "ABD-İran arası gerilimi düşürmek için çalışın" talimatı veriyor.

Pakistan Başbakanı İmran Khan; İran, Suudi Arabistan ve ABD dışişleri bakanlarıyla bir araya geleceğini duyurdu.

Diğer yandan Suriye Başkanı Beşar Esad, halkının üzerine bombalar yağdırmaya devam ediyor. Halk perişan, kış günü sokaklarda, çadırlarda hayat mücadelesi veriyor. Kaçabilen Suriyeliler, çareyi Türkiye’ye sığınmacı olarak gelmekte buluyorlar.

Geliyorlar da, Türkiye’de gelişlerini kabullenemeyen insanların sayıları da az değil. Onlar da belki haklıdır. Ancak şurası hakikat ki, bizden başkada kol kanat geren yok. Araplar kendi aleminde, insan hakları savunucuları da Müslüman düşmanı. Kimlikleri İslam ise sevilmez, yaşam hakları yoktur.

Hal böyle iken, yine her zaman olduğu gibi tarih tekerrür ediyor ve de iş; Fedakar, cefakar, vicdanlı, kadirşinas, asil Türk halkına ihale ediliyor.

Türk insanı her ne kadar ekonomik sıkıntılar yaşıyor olsa da, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlara kol-kanat gerdiği gibi, bunlara da sahip çıkıp ,şefkatle, merhametle yaralarını saracaktır.

Şuna öyle gönülden inanır ki, bizi de onları da aynı yaratıcı yaratmıştır. Yunus Emre’nin dediği gibi; “Yaratılanı hoş görür, Yaratandan ötürü.”

Allah bu necip milletimizin yardımcısı olsun. Birlik ve dirliğimizi bozdurmasın.

Cumanız mübarek olsun. Allah’a emanet olunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Adem Turan Arşivi
SON YAZILAR