Hâlid Şen

Hâlid Şen

Siyonizm şarkısı dillerde...

Siyonizm şarkısı dillerde...

Haberlerden: "İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında beş günde 121 Filistinli öldü, 815 kişi de yaralandı. İsrail Başbakanı Netanyahu, hiçbir uluslararası baskının saldırılarına engel olamayacağını söyledi"

**

Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyon toplantısı konuşmasından: "Bir defa süratle İsrail'in ateşi kesmesi lazım. Zulme rıza zulümdür. Zalimlerin yanında yer alamayız."

**

"2014 yılını Avrupa Birliği yılı olarak ilan ettik. İnşallah temennim odur ki 2 veya üç faslı açma imkanını yakalarız. Türkiye reformlar sürecine devam edecek ve üzerine düşenleri yapacaktır."

**

Prof.Dr.Necmettin Erbakan: "Siyonizm öyle ustadır ki, kim ben mi, ben hiç siyonizme hizmet eder miyim şarkısını söylettirerek, kendi ordusunda işbirlikçilere askeri talim yaptırır. Hizmet etmiyorum zannedersin, halbuki hizmet eden ordunun içindesin, haberin yok. Siyonizm seni kullanıyor"

**

1946 yılından bu yana çok şey değişti... O zamana kadar haritalarda Filistin olarak adlandırılan bölge, 1947'de iki parçaya bölündü. Birleşmiş Milletler toprakların %56.5'unu Yahudilere,%43.5'unu Araplara vermeyi teklif etti. 33 ülkenin oyuyla bu plan kabul edildi. İsrail 14 Mayıs 1948'de bağımsızlığını ilan etti.1967de 6 gün savaşı başladı. İsrail toprakları bu savaştan sonra neredeyse 2 kat büyüdü. Başlangıçta haritada bir nokta gibi görünen İsrail topraklarının günümüzde tam tersine dönerek Filistin topraklarının bir nokta haline getirildiğini hayretle izliyoruz.

**

Sadece son yıllarda 'Arap Baharı' adıyla gerçekleştirilen yönetim değişiklikleri ve karışıklıklara bakmak kafi. Bölgede bir el düzenlediği tiyatro gösterisi ile bölgenin kaderini yazıyor... Bölgede birtakım İslamcı (!) militanlar çıkarak bazı yerleri işgal ediyor, bazı yerleri boşaltıyor. IŞİD örgütünün Irak’ta güç kazanıp önemli kentleri ele geçirmesi ile, Irak ordusu Kerkük’ten geri çekilmiş, kontrolü Kürdistan’a bağlı peşmerge birlikleri almıştı. Daha sonra Irak Kürdistanı Devlet Başkanı Barzani, bağımsızlık elde etmek için önümüzdeki aylarda referanduma gideceklerini açıklamıştı. Tabi İsrail'den destek mesajı hemen geldi. İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu, Irak'ın kuzeyinde bağımsız bir Kürdistan devletinin kuruluşunu desteklediğini söyledi.

**

Rahmetli Erbakan hocamız neredeyse her konuşmasında 'Siyonizm'i anlatırdı. Fikir babası, amaç ve hedefleri, İsrail haritası'nın anlamı, dünyayı yönetenler,... O olmasaydı öğrenemeyecektik belki. Siyonizm bir timsaha benzeterek, "Üst çenesi Amerika'dır. Alt çenesi Avrupa Birliği'dir. Kuyruğu ise İsrail'dir. Gövdesi bir takım Müslüman ülkelerin yöneticileri. medyacılar, iş adamları, işbirlikçilerdir" demişti.

**

Bir dönem yanında olduğu insanlar, "Devamlı siyonizmi anlatıyor, fakat batı ile dost olmazsak bizi iş başına getirmezler" diyerek yollarını ayırmışlardı. O ise "Bunları bilmeden dünya olaylarını bugün yaşananları anlayamayız" demişti...

**

Yine haklı çıktı. İslam ülkelerinin sınırları çiziliyor. Siyonizm, vaat erilmiş topraklar olarak inandığı Dicle ve Fırat arasında bulunan topraklardaki emellerine hızla yaklaşıyor. Ülkemizde Güneydoğu'da yaşanan olaylar malum. Kürt sorununu çözeceğiz diye yola çıkanlar, tam da Siyonizmin istediği gibi bir politika sergileyerek bölgeyi bölünme noktasına getirdiler. 10 yıl önce bölünmeye hayal gibi bakanlar şimdi bölünsün de kurtulalım havasına girdiler. Gazze'de Müslümanları yok etmeye çalışan güç ile ülkemizi bölmeye çalışan güç aynı.

**

Hükümet, Batı ile iyi geçindi ve iş başında... Ben hiç siyonizme hizmet eder miyim şarkısını söyleyerek siyonizmin emellerine alet oluyor. İmamhatipler açıldı, başörtüsü serbest... Daha ne istiyorsunuz?

**

Namaz kılan köleler olmayacağız!” Prof.Dr.Necmettin Erbakan

 

**

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hâlid Şen Arşivi
SON YAZILAR