Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Sandık Konuştu

Sandık Konuştu

30 Mart 2014 mahalli seçimin galibi % 45’in üzerinde oy alan AK Parti’dir. Partilere göre oy dağılımı şöyledir: AK Parti: Yüzde 45,83; CHP:Yüzde 28,11; MHP: Yüzde 15,30; BDP Yüzde 4,06’dır.

AK Parti şimdiye kadar girmiş olduğu bütün seçimlerde oy oranını artırarak galip çıktı. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde de galip çıkacağı anlaşılmaktadır.

Statüko bunu biliyor, bunun için gezi olayları ile önünü kesmek istedi, olmadı. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu adı altında darbe yaparak kesmek istedi olmadı. Muhalefet seçim kampanyasını bunun üzerinden yürüterek, iktidarın önünü kesmek istedi, umduğu gibi olmadı, yine sandıktan AKP çıktı.

Sandık dedi ki, yalan, iftira ve karalama kampanyası yürüterek bir sonuç alamazsınız. Sandıktan birinci olarak çıkmak istiyorsanız yapacağınız icraatı anlatın, projelerinizi ortaya koyun ve bu hususta samimi olun. Olmayacak ve yapamayacağınız vaatleri sıralayarak beni kandırmaya kalkmayın, artık Türkiye eski Türkiye değil, Yeni Türkiye’dir.

Bu yeni Türkiye Çankaya’ya sıkışıp kalan bir Türkiye değil, Osmanlı toprakları üzerinde kurulan devletlerle siyasi, idari ve ekonomik yönden iş birliği yapmak istemektedir. Dünyanın neresinde olursa olsun bir Müslümanın veya mazlum gayrimüslimlerin ayağına diken batarsa kendi ayağına batmış kabul etmektedir. Kendinizi buna göre yenilemedikçe girdiğiniz bütün seçimleri kaybetmeye mahkûmsunuz.

Yeni Türkiye’de iç ve dış güçler ile eski Türkiye’de olduğu gibi çeşitli entrikalar ile hükümetler yıkıp hükümetler kuramazsınız. Her şey sandık değil deyip vesayet yoluyla benim irademe Mısır’da olduğu gibi artık zincir vuramazsınız.

Statüko, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ve devlet sırlarını dışa vurarak ve benim mahremiyetime girerek artık bana zincir vurmayacağını bilmelidir.

Ben laf değil, icraat istiyorum, istikrar istiyorum, maddi ve manevi yönden kalkınıp tarihteki yerimi almak istiyorum.

Ben artık ben olmak istiyorum ne askeri ne sivil vesayet istiyorum, her şey sandık değil, laiklik bir yaşam biçimidir, diyerek dinimi öğrenip yaşamaya engel olamazsın, Özgürlük adı altında bana tekrar pranga vuramazsın.

Özgürlük, kişinin kendine ve başkasına zarar vermeden dilediğini yapmasıdır. Meşru olmayan yani dinin ve aklın uygun görmediği şeyleri yapmak özgürlük değildir, kendine ve topluma zarar vermektir; buna artık asla müsaade etmeyeceğiz.

Sonuç olarak diyoruz ki AKP yolsuzluk ve rüşvete bulaşmış ise ispat etmen gerekir, çünkü “Müddei iddia ettiği şeyi ispat etmekle yükümlüdür.” “Beraatı zimmet asıldır.”

Ey muhalefet, seçimden önce Türkiye Barolar Başkanı, iç ve dış güçler yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile hükümeti ıskalamak istemektedirler, dedi. Sen bunu bildiğin halde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kampanyası yürüterek sandıktan çıkmak istediniz ama biz size fırsat vermedik hala aklınızı başınıza almayıp aynı şekilde hareket ederseniz, önümüzdeki Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde de üzerinize kitli vururuz.

Seçim sonuçları ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Bir sonraki seçimde görüşmek üzere hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR