Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Saha dışı etkiler

Saha dışı etkiler

Abdullah Leblebici

Spor kamuoyunun ortak görüşüdür. Maçlar sahada kazanılmaz, saha dışında etkisi ve yetkisi güçlü olan takım ya da takımlar şampiyon olur.

Bu yıl Süper lig takımları başkanlarının tamamı gidişattan memnun olmadıklarını ifade ederek, kendi takımlarına operasyon yapıldığından şikayetçi.

TUHAF BİR ŞEYLER VAR

Beşiktaş maçı sonrasında açıklama yapan Fatih Terim;

İstediğinizi şampiyon ilan edin, oynamayalım kardeşim istiyorsanız, birilerine zarar gelecekse. Biz her sene zaten bir zorluğa alışkınız, bizim için farkı yok. Bilgisayar oyunlarında böyle seviyeler yükseliyor ya sürekli, biz ona alışkınız”

Dedi ve son noktayı koydu.

Bu açıklamaya göre Galatasaray sanki 20 yıldır şampiyon olamıyor. Yani kendilerine karşı bir operasyon olduğunu ima ediyor.

Bu yıl Abdürrahim Albayrak konuşamayınca Fatih Terim Konuştu.

Fatih Terim’ i tebrik ediyorum, şu anda Futbolda Galatasaray ve Fatih Terim kadar etkili hatta yetkili hiçbir spor adamı ve teknik ekip yok.

Fatih Terim konuşmasa idi federasyon ligleri ertelemezdi, etkiyi ve yetkiyi görün, helal olsun.

Ne zaman başlar bilmem ama bu yılın şampiyonu da Galatasaray olacaktır.

167 GÜN SONRA

167 gün sonra sahasında Fenerbahçe yi yenerek hakemin kötü yönetimin rağmen çok önemli bir galibiyete imza atan Konyaspor.

Elde ettiği bu güzel galibiyeti taçlandırması için Gençlerbirliği maçından en azından beraberlikle dönmesi gerekiyordu düşüncesinde iken liglerin ertelendiği haberi geldi.

Sanırım Konyaspor zoru seviyor. Ne zaman düşme tehlikesini hissetse adeta küllerinden doğmayı başarıyor.

ALİ KOÇ KALMALI

Fenerbahçe geçen yıla oranla daha kötü bir sezon geçiriyor. Geçen yıl baştan kötü olduğu, ayrıca Ali Koç’ unda ilk senesi olduğu için taraftarlar buna katlandı.

Bu yıl şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve Başakşehir galibiyetine kadar ümidini sürdüren Fenerbahçe, bu maçtan sonra adeta galibiyeti unuttu.

6 maçtır kazanamayan Fenerbahçe, Konya mağlubiyeti ile galibiyet hasretini 7 maça çıkardı ve taraftarlarının sabrını bitirdi.

Malum spor basını da hemen düğmeye bastı, Ali Koç acil olağanüstü genel kurula gitmeli ve görevi bırakmalı.

Önümüzdeki yıldan itibaren Ali Koç çok başarılı olacaktır, işte bundan korkan malum medya bir an önce Ali Koç’ u Fenerbahçe nin başından uzaklaştırma peşinde.

Bu sebeple Ali Koç mutlaka Fenerbahçe nin başında kalmalı.

OPERASYON

Aynı malum medyanın bu yıl Trabzon seviciliği ortaya çıktı. Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile Trabzon baş başa kalsa hangisini destekleyeceklerini kestiremiyorum.

Trabzon aleyhine yapılan her hataya OPERASYON rakip takımların aleyhine yapılanları da basit hakem hataları olarak değerlendirmeye başladılar. Madem öyle Konyaspor’ a yapılan OPERASYON’ a neden sessiz kalıyorlar, basit hakem hatası diyerek geçiştiriyorlar.

OPERASYON Saha dışı etkisi çok güçlü olan,

OLAYLARA at gözlüğü ile bakan malum medya ya yapılmalı.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR