Muammer Çelik

Muammer Çelik

RENKSIZ LIBERAL MASONIK YAPI

RENKSIZ LIBERAL MASONIK YAPI

Bu ifade rahmetli Erbakan Hocamıza ait bir kavramdır. Bu bir zihniyettir. Her ne kadar somut insanlar topluluğu bir grup olarak görünse de tam bir yayılıcı, istilacı fikirdir, zihniyettir. Çünkü bakıyorsunuz 3000 km uzakta başka bir ülkede aynı versiyonla aynı zihniyet karşımıza çıkıyor. Sanki buradaki insanlar bütün her şeyiyle, aynı kafa yapısıyla karşımıza çıkabiliyorlar
**
Bu liberal renksiz masonik yapının en önemli ve ilk gözümüze batan özelliği; hiç bir zaman kenarda durmamasıdır.Hep ve her zaman merkezde olmaya ve orayı ele geçirmeye çalışır. Merkeze kim gelirse hemen onun etrafını sarıp orayı işgal eder. Herhangi bir besin maddesinin çürüyen yerinin kurtlanması gibi, sürekli ürerler o alanı daha çok çürütürler. Tek çaresi onları öldürecek kuvvetli bir (böcek) ilacı dökmektir. 
**
      Bu yapının diğer özellikleri: Her zihniyete uyum sağlar, ancak o zihniyeti teslimaltına almaya çalışır. Öyle ki; önce etkisi altına almaya çalıştığı zihniyetin inanç temellerini çökertir. Muhatap olduğukişi ve zihniyet şeytan çarpmışa döner, benliğini yitirir. Karaya ak, aka kara demeye başlarlar.Meselâ Müslümanlık inancıyla karşılaştığı zaman Müslümanların kafasından cihat düşüncesini, ruhlarındaki cihat ateşini söndürür. Artık bu zihniyetle İç içeolan Müslüman kendisine sunulan şekerli emziklerle sevinmeye başlar. “Ayasofya'yı açtık, dünyaya meydan okuduk.” Demeye başlarlar ki; iğdiş edilmiş bir Müslümanlıkla hızla Allah’tan peygamberdenuzaklaşmayabaşlar ama bunun farkına bile varmazlar.
**
     Liberal renksiz masonik yapının kötü özelliklerini anlatmaya devam ediyoruz. Bu yapı maalesef insanlığın ilk çağlarından bugüne hiç kaybolmadan sürekli geliyor olmasıdır. Her dönem kendini gösteren bir zihniyettir. Bu zihniyeti Kur'an bazen münafikun diye nitelendirir, bazen de “insanlardan öyleleri var ki...” şeklinde bu karakterinözelliğini bize tarif eder. Bu karaktere teslim olmuş sözde Müslüman kişi! Her hayrın önünde engel olur.İftira atar, söylenmemiş bir sözü söylenmiş gibi lanse eder, yayar. Küfre rıza gösterir, Yahudi'yi alkışlar, Müslümanlara kızar. Ama “Geliniz bir kurtuluş mücadelesi verelim, iyilik yapalım “ diyenlere savaş açar, engel olur. Çünkü o çürümüş, kokuşmuş düzenden nemalandığı pislik yuvasının devam etmesini ister. Bunu da yaparken batıla hak elbisesi giydirmeye çalışarak yaparlar.
**
     Bu masonik yapının bir özelliği de aşırı inatçı olmasıdır. Tüm ülke batsın, tükensin umurunda olmaz, aynı inadını devam ettirir. Her türlü riski göze alır, karşısında rakip bırakmaz. Herkesi yaftalar ve korkutur:“ Siz/sen şucusunuz “diyerek insanları yönlendirir.Kendisi bölücüdür, sürekli gerginlik çıkarır.(..............)


SONUÇ: Bunlarla mücadele ederken çok bilgili, donanımlı, birlik içinde ve akıllı mücadele edilmelidir.Diskalifiye olmamak için kırk düşünüp bir iş yapmak gerekir. Allah mutlaka bir çıkış yolu verecektir. Hatta bazen bu liberal renksiz masonik yapının çözülmesi için çok büyük gayret göstermeye bile gerek yok; ciddi, samimi, ihlaslı mü'min olup uzak durmak yeterli olur. Körle yatan, şaşı kalkarmış.Kur'an'ı Kerim'in emirlerini ve tavsiyelerini iyi anlayıp uygulamalıyız Cenabı Allah: “Kınayanınkınamasından korkmayın” buyuruyor. Aklımızı kullanmamız dileğiyle Allah yardımcımız olsun.
 

Not: Ülkemizin %99 u Müslüman ve mason değildir, yalnız bu zihniyetin etkisinde olanlar vardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muammer Çelik Arşivi

Arefe

27 Haziran 2023 Salı 07:00
SON YAZILAR