Rahmanovic santrafor oynadı

Rahmanovic santrafor oynadı

İttifak Holding Konyaspor, Galatasaray maçına önemli eksiklerle çıktı

Koronavirüse yakalanan Sokol Cikalleshi ile birlikte sakatlığı bulunan Ahmed Hassan ve Mpoku kadroda yer almadı. Yeşil-beyazlı ekipte ileri uç hattında Boşnak orta saha oyuncusu Amar Rahmanovic oynadı. Golcü oyuncuların yokluğunda teknik direktör İlhan Palut artem Kravets’i kadroya dahi almadı. Genç teknik adam maç sonunda Kravets’i tamamen kendi tercihiyle kadroya almadığını söyledi.

Galatasaray maçı kadrosuna alınmayan Ukraynalı forvetin eşi de sosyal medya hesabından Palut’un bu kararına tepki gösterirken,taraftarlarla da tartıştı.

Gol bölgesinde oynayan Boşnak Rahmanovic çok fazla bekleneni veremezken oyuncu boş kaleye kaçırdığı bir pozisyonla taraftara saç-baş yoldurttu. Orta sahada Soner'i kesen İlhan Palut, Oğulcan Ülgün'e şans verdi.

OĞULCAN ÜLGÜN 11’DE BAŞLADI

Konyaspor’un golcülerinden yoksun çıktığı Galatasaray maçında yeşil-beyazlı ekipte iki genç oyuncu forma şansı buldu. Sezon başında Altınordu’dan transfer edilen Oğulcan Ülgün Konyaspor forması ile maça ilk kez 11’de başladı. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan genç oyuncu 80 dakika sahada kaldı. Oğulcan Galatasaray karşısında 80.dakikada yerini Soner Dikmen’e bıraktı. Genç orta saha oyuncusu daha önce Başakşehir ve Altay maçlarında oyuna sonradan girmişti.

AHMET KARADEMİR SİFTAH YAPTI

Konyaspor'un gelecek vadeden genç oyuncusu Ahmet Karademir, bu sezon ilk maçına çıktı

17 yaşındaki oyuncu, 90. dakikada Nejc Skubic'in yerine oyuna girerek bu sezon siftah yaptı. Topla da buluşan genç kanat oyuncusu, Süper Lig kariyerinde ise 3. maçına çıktı. U18 Milli Takımında da görev yapan Ahmet Karademir, geçen sezon da kupa maçlarının yanı sıra ligde de Erzurumspor ve Antalyaspor maçlarında forma şansı bulmuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum