Oses Çiğköfte'nin 1001. Şubesi açıldı

Oses Çiğköfte'nin 1001. Şubesi açıldı

Çiğ köfte sektörünün lider markalarından Oses Çiğköfte, 1001. Şubesi'nin gerçekleştirilen tören ile açtı. Altın Marka ödüllü Oses çiğköfte tarafından yapılan çekilişi kazanan Tuğba Eken’in tüm mağaza giderleri şirket tarafından hediye olarak karşılandı.

Çiğ köfte sektörünün lider markalarından Oses Çiğköfte, 1001. Şubesini dün gerçekleştirilen tören ile açtı. Altın Marka ödüllü Oses çiğköfte tarafından yapılan çekilişi kazanan Tuğba Eken’in tüm mağaza giderleri şirket tarafından hediye olarak karşılandı.

Oses Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, pandemi kısıtlamalarının ardından sektörün müthiş bir hız kazandığını ifade ederek, “yeni süreçte bir girişimciye mağaza giderlerinin tamamını karşılayacağımız bir çekiliş yaptık. Kazanan Tuğba-Adem Eken çiftinin hayalini gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Konya’ya yeni şubemiz hayırlı olsun” dedi.

img-7940.jpg

Oses Çiğköfte Konya yöneticisi Mustafa Uysal ise, Gazze Caddesi’nde açılışını yaptıkları 1001. Şubenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “40 bin şube hedefimize adım adım ilerliyoruz” diye konuştu.

Oses çeklişinin talihlisi Tuğba Eken ise, iş yeri kurma hayalini gerçekleştiren Oses Çiğköfte’ye teşekkür etti.

HAKAN ARMUTCU

img-7930.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.