Elektrikli yelek ve pantolon ilgi görüyor

Elektrikli yelek ve pantolon ilgi görüyor

İkiz kardeşler 6, 12 ve 24 wolt elektrikle ısıtılan pantolon ve yelek üretti

Mucit kardeşlerin yaptığı ürünler, soğuk kış günlerinde dışarıda çalışmak zorunda olanlar tarafından büyük ilgi görüyor
Nöbet tutan asker, polis gibi meslekler ile seyyar satıcılar için adaptör yardımıyla şarj edilebilen ürünler 1 yıl garantili olarak satılıyor.
Adnan ve Uğuk Kal kardeşler yelek ve pantolon olarak giyilebilen elektrikle ısıtılan ürün tasarladı. Özelikle motosiklet, traktör ve iş makineleriyle soğukta çalışanlarla, seyyar satıcılar, tanıtım elemanları gibi değişik meslek sahipleri için tasarlanan ürünler önemli bir ihtiyacı gideriyor. Isıtmalı yelek ve montlar ile ilgili bilgi veren Adnan Kal, pantolon ve yeleğin kış şartlarında çalışanlar için büyük avantaj sağladığını belirtiyor. Yelek ve pantolonların elektrikle çalıştığını anlatan Adnan Kal, “Pantolon ve yelekler 6–12–24 volt elektrikle çalışıyor. 30+30 60 watt elektrik tüketiyor. Kıyafetimizi giyen kişiyi hiçbir şekilde elektrik çarpma riski bulunmuyor. Yelek ve pantolonun içine döşenen rezistans kablo ısıyı dengeli bir şekilde vücuda dağıtıyor. Rahatsız etmeden dengeli ve konforlu bir ısıtma sağlıyor. Maksimum 40 45 C dereceyi bulan ısı, kullanan kişiyi terletmeden dengeli bir şekilde ısıtıyor. Pantolon ve yeleklerin tanesini 100 TL'den satışa sunduk.” dedi.
Ürünlerin içeriğiyle ilgili bilgi veren Uğur Kal ise “Yelek ve pantolonumuzda kullandığımız kumaş su ve rüzgâr geçirmiyor. Astar yumuşak dokunuşlu tay tüyü tasarımıyla cilde temas etiğinde hava almasını sağlıyor. Elektrik bağlantı sistemi ise kullanım sekline göre değişmektedir. Ara kablosuyla motosikletlerin akü kutup başına bağlanabiliyor. Yine, traktör, araba, kamyon, iş makinesi gibi araçlarda çakmaklık fişi bağlı olan bir adaptör yardımıyla şarj edilebiliyor. Sabit yerde çalışan seyyar satıcı, tanıtım elemanı, nöbet bekleyen asker, polis gibi kullanıcılar için 12 voltluk adaptörüyle, avcı, dağcılar ve yaya olarak gezen kişiler için batarya ve şarj adaptörüyle çalışabilmektedir.” diye konuştu.
Yelek ve pantolonların bir yıl garantili olduğu bilgisini veren Adnan Kal, daha ayrıntılı bilgi ve teknik destek alabilmek için ve adreslerinden bilgi alınabileceğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum