Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Merhaba Gazetesi dava gazetesidir

Merhaba Gazetesi dava gazetesidir

Merhaba  Gazetesi 50.yıl dönümünü kutluyor. Hayırlı ve uğurlu olsun. Merhaba gazetesi, mahallilikten ulusalığa  namzet. Çünkü fikirlere, düşüncelere ve yapıcı tenkitlere açıktır. Bu sebeple yazarları fikirlerini, düşüncelerini köşelerinde  rahat bir şekilde ifade edebilmektedir; günlük siyasi olayları hiç kimseden çekinmeden yorumlayabilmekte ve  siyasi gelişmeler hakkında görüş  beyan edebilmektedir.

Merhaba Gazetesi çalışanları bir aile gibidir. Birbirleriyle münasebetlerini buna göre yapmaktadırlar.  Misafirlerini ve yazarlarını bu çerçevede karşılamakta  ve ağırlamaktadır.

Merhaba gazetesi, bir fikir ve bir dava gazetesi olduğu için okuyucu  bu gazeteden memnundur. Bir esnaf söyle dedi: "Sadik Hocam, Merhaba Gazetesini takip ediyoruz, Merhaba gazetesi okunacak bir gazete, köşe yazıları iyi, sizin yazılarınızı  okuyoruz, gazetenin verdiği haberler doğru, bazı  gazeteler gibi fanatik değildir."

Biz, Merhaba gazetesinde  2003'ten beri yazmaktayız. Gayemiz,dinimize, kültürümüze,  tarihimize ve  kadim medeniyetimize  basın yoluyla da hizmet etmektir.Bu arada  millletimize ve ümmete  ışık  olmak icin zaman zaman siyasi olayları ve gelişmeleri  köşemizde değerlendirmekteyiz.Hangi Parti olursa olsun bize göre yanlış gördüğümüz  hususları köşemizde  açık bir şekilde dile getirmekteyiz. Bize şimdiye kadar  gazetemizin yöneticileri  tarafindan hocam neden böyle yazıyorsun, neden böyle yorum yapıyorsun diyen olmadı. Çünkü  biz yazılarımızı ve yorumlarımızı "emri bi'l ma'ruf ve nehyi ani'lmünker" çerçevesinde yazıyoruz; taraf olmak, birini incitmek veya her hangi bir siyasi partinin hükmi şahsına halel getirmek için  yazmıyoruz.

 Biz, yazılarımızı bu çerçevede  yazdigimiz için  Ereğli Gazetesi’nde ve Milli Gazete’de de fikirlerimizi ve düşüncelerimizi rahatlıkla yazma imkanı bulduk.

Merhaba gazetesinin yeri doldurulamaz. Çünkü bu gazetenin  bir davası vardir. O da: “Ümmetin birligini sağlamaktır.” Bunu "emri bi'lmaruf anı'l münker" çerçevesinde yaptığı için  başarılı olmaktadır. Onun için bu gazete ulusal gazetelerden biri haline geldikten sonra dünya çapında saygın gazeteler  arasında yerini alacağına inanmamaktayız. 

Merhaba Gazetesinin  bu ideal çerçevesinde hareket ederek başarıya  ulaşmasını   yüce mevlâdan  dileriz. Hoşça kalın

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR