A. Galip Doğan

A. Galip Doğan

Meram Tıp Fakültesi hastahane günlerim

Meram Tıp Fakültesi hastahane günlerim

Rabbim Ümmeti şu virüs belasından korusun.
“Peygamberimiz sallallahü ve sellem şöyle buyurmuş: Bir yerde veba, taun çıkarsa oraya girmeyiniz, oradan dışarı çıkmayınız!”
Bize kurallara uymayanı karantinaya çağırıyor sağlık bakanlığımız maske, masefe, hijyen uyarısı sünnete uygun olan bir çağrıdır. 5 Aralıkta test yaptırdım pozitif çıktı. Eşimde 2 ay önce geçirmişti ama tekrar yakalandı.Allah(cc)kimseye vermesin. Gün geçti geceleri başımı yastığa koyamadım. Sabah namazından sonra yorgun düşüp biraz uyuyordum. 18 Aralıkta iyice sıkıştım, o gün içide Meram Tıp Fakültesine Covid’19 bölümüne yatış yaptım. Birçok yakınlarımız vefat ettiği için hastaneye gitmek istemiyordum. Covid’19 koğuşlarında doğru düzgün bakan olmaz, ilgi olmaz diye duymuştum bu yüzden hastahaneden iyice korkmuştum. Şunu itiraf edeyim ki hastahane Covid’19 bölümü hiç öyle anlatıldığı gibi değil. Sabah 6 da kahvaltı mesai ile başlıyor gece 23.00a kadar devam ediyor. Doktorlar, hemşireler ve personellerin güler yüzlü cana yakın davranmaları morel yükseltiyor, odalar özel, yanımda torunum refakatçı. Saatinde serum, ilaç, kontrol, saatinde yemek herşey mükemmel. Yapan yaptıran, sebep olanlardan Allah(cc) razı olsun. Allah kimseyi düşürmesin de eğer mecbur kalırsanız hastahaneye gitmekten korkmayın. Sağlık ordusu kazancının helal olması için olağanüstü gayret sarfediyorlar.Onları Allah(cc) virüs belasından korusun.  
Ben burada hizmet gördüğüm, güler yüzle ihtiyaçlarımı karşılayanlara teşekkür etmek istedim.
Dr. Zekariya Mızrak Beye (Dekan Yardımcısı), Prof.Mehmet Özdemir Beye (Doktorumuz), Dr. Hülya Vatansev Hanım Efendiye, Dr. Celâlettin Korkmaz Beye, Dr. Ömer Kişi Beye, Şeyma Çiçek Hanıma, Dr. İslam Köse Beye
Hemşireler:
Sorumlu Hemşire Bilge Akkanat Hanıma, Kamile Bayram Hanıma, Teslime Uçmaz Hanıma, Makbule Nur Göktaş Hanıma, Fatmanur Bekeceli Hanıma, Hasan Gezginci Beye, Yakup Ez Beye, Özgür Yanar Beye, Nuri Önal Beye
Personeller:
Elif Dilnaz Hanıma, Yasemin Sarıkaya Hanıma, Osman Albayrak Beye, Ünal Uz Beye, Hasan Kalem Beye
Teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu Kardeşler Meram Tıpta F. Blok 6. kat çalışanları. Hepsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.Allah(cc) hepsinden razı ve hoşnut olsun, çok defâ fedakârlıkla çalıştıklarını gördüm. Böyle hijyen olan bir devlet hastahanesinden çok gurur duydum.
Kardeşlerim aile içi ziyaretlerine çok dikkat edin. Hiç ihmale gelmez. Bu hiçbir hastalığa benzemiyor. Bu vesile ile telefonla, mesajlarla, dualarla bizi unutmayan, Tanzanya’daki hafız öğrencilerden, Mekke’de, Kâbe’de, Ravza’da, Yurtdışından ve yurtiçinden dua eden herkesten Allah razı olsun, çok teşekkür ederim, Müminin Mümine duası şifadır. Bir Müslüman kendine dua ederse on tane şart var, Ama başkasına dua ederse şartlar kalkıyor, dua kabul ediliyor. Müminin gıyabında yaptığı dua kabul olurmuş.
Dualarda buluşmak dileğiyle...
Fiemanillah, Maaselâme.
Ali Galip Doğan İrşad Vakfı Başkanı

whatsapp-image-2020-12-30-at-15-42-18-kopya.jpg

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
A. Galip Doğan Arşivi
SON YAZILAR