Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Kudüs’üm

Kudüs’üm

Kudüs’üm biliyorum kan ağlıyorsun, Allah’ın lanetine uğramış Yahudi’nin kirli çizmesi altında inim inim inliyorsun, lisan-ı halinle sanki sakinlerim nerede diyorsun, öldü mü diye soruyorsun.

Kudüs’üm ölmedi ama diri de değil, yakında dirilecek seni hürriyetine kavuşturacak. Biraz sabır, biraz direnç göster, biraz güç toplamaya çalış.

Kudüs’üm, geçen pazar günü hürriyetine kavuşmana destek olsun diye bir yazı kaleme almak için klavyenin başına geçince duygulandım, dilimden bu kelimeler döküldü. Beni mazur görün, sizi manen desteklemenin dışında bir şey yapamama acizliği içinde kendimi hissettiğimden dolayı çok üzgünüm.

Kudüs’üm diyorum ki kendi kendime iki koluma Cafer b. Ebi Talip gibi birer kanat takayım, uçayım, Tel Aviv’e, Siyonizm’in kafasına Ebabil kuşları gibi bir taş bırakayım, Ebrehe’nin ordusu gibi paramparça olsun. ABD Başkanı Donald Trump da Kâbe’yi yıkmaya gelen Yemen valisi Ebrehe’nin akıbetine uğrasın.

Kudüs’üm biliyorsun, Hıristiyan Ebrehe Kâbe’yi yıkmaya geldiği zaman Ebabil Kuşu tepesine taş attı ve taş ayaklarından başladı lime lime yemeye, hemen Sana hastanesine kaldırıldı, kalbi lime lime oluncaya kadar Ebrehe yaşadı ve cehennemi boyladı.

Kudüs’üm inanıyorum ki Müslümanlar birer Ebabil Kuşu olduğu zaman Siyonizm yıkılacak ve Donald Trump Ebrehe’nin akıbetine kesinlikle uğrayacaktır.

Kudüs’üm biliyorsun Ebrehe rolünü üstlenen kâfir Donald Trump, Müslümanların paramparça olmasından faydalanarak Kudüs’ü 06.12.2017 22:50 tarihinde Yahudi’nin başkenti ilan etti. Velâkin şunu unuttu: Talut’un öncülüğünde 305 kişilik bir ordu Calut’un öncülüğündeki 600 küsur bir müşrik orduyu hezimete uğrattı. Bedir Harbi’nde ise 305 sahabe peygamberimizin liderliğinde 1000 kişilik donanımlı müşrik ordusunu hezimete uğrattı.

Kudüs’üm inanıyorum ki yakında yaklaşık 1,5- 2 milyar İslam âlemi içinde içinden 305 kişilik bir ordu bir komutanın öncülüğünde Cafer b. Ebi Talip gibi kollarına birer kanat takarak uçacak Kudüs’e, Siyonizm’in tepesine Ebabil Kuşları gibi birer taş atarak hezimete uğratacaktır. Çünkü müminler Allah’ın rahmetinden ümidini kesmez.

Kudüs’üm biliyorsun Mute Savaşı’nda 300 küsur İslam ordusu, bir rivayete göre 100 bin, bir rivayete göre 200 bin kişilik Bizans ordusunu hezimete uğratmıştı. Peygamberimizin talimatı ile Zeyd b. Harise şehir düşünce sancağı Abdullah b. Revaha aldı. O da şehid düşünce sancağı Cafer b. Ebi talip aldı, o da şehid düşünce ordu Halid bin Velid’i komutan seçti. Halid bin Velid sağ cenahı sol cenahla değiştirince düşman yeni birlikler geldi düşüncesiyle korktu ve geri çekildi. Bir avuç orduyu kırdırmamak için düşmanı fazla takip etmeyerek Medine’ye döndü. Peygamberimiz şehid olan Cafer’e, Cafer-i Tayyar lakabını verdi ve onun kollarına iki kanat takıldı şu anda cennette uçuyor, dedi. Cafer iki kolunu kaybedinceye kadar sancağı yere bırakmamıştı.

Kudüs’üm biliyorsun İslam âlemine anlatamadık, İsrail diye bir devlet yok. Siyonizm Kudüs’te Batı’nın ileri karakoludur. Orada bir devlet yok ki sen o kirli çizmelilere, Allah’ın lanetine uğramış bir kavme başkentlik yapasın. Batı seni Siyonizm’in başkenti ilan etmekle Müslümanların nabzını yokluyor. Gayesi senin sırtından Medine’ye ve Mekke’ye sıçramak istiyor.

Kudüs’üm biliyorsun Mekke ve Medine, Hayber İslam âleminin kalbidir. Bu sebeple Allah Resulü’nün vaadiyle halife Hz. Ömer zamanında Yahudiler Hayber’den çıkartılmıştı. İlk kıblemiz ve Peygamberimiz senin bağrından miraca çıktığı için sen de İslam âleminin kalbisin. Bu sebeple Selahaddin-i Eyyubi seni haçlı ordusunun kirli elinden alıp hürriyetine kavuşturdu.

Kudüs’üm biliyorsun, Selahaddin-i Eyyubi sana kavuşuncaya kadar hiç gülmemişti. Müjde içimizde Selahaddin-i Eyyubi var, büyüyor, yakında seni hürriyetine kavuşturacak ve şu tarihi açıklamayı yapacak: Ben de büyük komutan Selahaddin Eyyubi gibi Kudüs’üm’ü hürriyetine kavuşturuncaya kadar hiç gülmedim.

Kudüs’üm biraz sabret Selahaddin- i Eyyubi’nin şanlı ordusu yakında sana kavuşacak, şu anda kanatlarına birer kanat takma hazırlığı içinde. Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR