Nurten Selma Çevikoğlu

Nurten Selma Çevikoğlu

KORKUNÇ GERÇEKLER-2-

KORKUNÇ GERÇEKLER-2-

Efendim, kıymetli okurlar geçen ki, korkunç gerçeklere bu yazıda da devam ediyoruz. Gerçi bugün Cumâ sizin mâneviyâtınızı bozmak istemezdik ama mâlesef konuyu bölmek istemiyoruz. Bizim için bilhassa da Müslümanlar için kurulmuş şu tuzakları senelerdir bize nasıl da hayâtın yaşanan gerçekleri gibi kabul ettirmişler, hayretler edeceksiniz. Lütfen yine diyoruz arkanıza yaslanın, sâkin olun, okurken anlayın adamlar şeytanı sol da bırakacak derecede zekîler ve bizim bu hususlarda neler yaptığımıza ve yapmadığımıza bakın bir kere.

Buyurun başlayalım;

‘Hükümetlerini biz kuracağız ve onların içinde muhalefetleri de biz tesis edeceğiz. Her iki tarafa da biz sâhip olacağız. Hedefimizi her zaman saklayacağız ama planımıza aralıksız devam edeceğiz.

Bizim için çalışacaklar ve biz onların emeğinden çalarak zengin olacağız.

Âilelerimiz asla onların âilelerine karışmayacak. Kanımız saf olmalıdır.

Bize karşı geldiklerinde birbirlerini öldürmelerini sağlayacağız. Onları dogma ve din yoluyla birbirlerine düşman ve ayrı tutacağız. Hayatlarının tüm yönlerini kontrol edip onlara ne düşüneceklerini ve nasıl düşüneceklerini söyleyeceğiz. Onlara hissettirmeden yol göstereceğiz ve kendi kendilerine karar verdiklerine inanmalarına izin vereceğiz.

İhtilaflarımız aracılığıyla aralarında düşmanlığı körükleyeceğiz. Aralarında bir ışık parladığında, onu alay, karalama, iftira veya ölümle yok edeceğiz ki bize en çok bu yakışır. Kalplerini parçalayıp kendi çocuklarını öldürmelerini sağlayacağız. Bunu en önemli silahımız olan nefreti kullanarak ve en iyi arkadaşımız olan öfkeyi kullanarak başaracağız. Nefret onları tamamen kör edecek ve çatışmalarında liderleri olacağımızı asla göremeyecekler.

Birbirlerini öldürmekle meşgul olacaklar. Bize karşı olduklarını gördüğümüz müddetçe kendi kanlarında yıkanacaklar ve komşularını öldürecekler.

Bundan çok yararlanacağız, çünkü bizi görmeyecekler, çünkü bizi göremeyecekler.

Savaşlarından ve ölümlerinden zenginleşmeye devam edeceğiz. Nihai hedefimize ulaşılana kadar bunu tekrarlayacağız. Onları korku ve öfke içinde yaşatmaya devam edeceğiz, onlara yanlış imaj ve haberler vereceğiz. Bunu başarmak için sâhip olduğumuz tüm araçları kullanacağız. Araçlar çalışmaları ile sağlanacaktır. Onlara kendilerinden ve komşularından nefret ettireceğiz.

Hepimizin bir olduğumuza dâir ilâhi gerçeği her zaman onlardan saklayacağız. Asla bilmemeleri gerekiyor! Farklılıkların bir illüzyon olduğunu asla bilmemeliler, her zaman eşit olmadıklarına inanmalıdırlar. Damla damla, adım adım hedefimize ilerleyeceğiz. Onları kontrol etmek için topraklarını, kaynaklarını ve servetlerini devralacağız. Sâhip oldukları küçük özgürlüğü çalacak, yasaları onlara kabul etmeleri için onları kandıracağız. Onları sonsuza kadar esir edecek, onları ve çocuklarını borç içinde tutacak bir para sistemi kuracağız.

Onların uyanışlarını yasakladığımızda onları cinâyetle suçlayacağız ve dünyâya farklı bir hikâye sunacağız çünkü tüm medyanın sâhibi biz olacağız. Medyayı, bilgi akışını ve onların duygularını bizim lehimize kontrol etmek için kullanacağız. Bize karşı ayaklandıklarında, onları böcekler gibi ezeceğiz, çünkü böcekten dahi daha güçsüzler. Bununla ilgili bir şey yapmaktan âciz olacaklar.’

Ne kadar sinirlendiğinizi görür gibiyiz. Maalesef işte bu dehşetengiz gerçekler bizlere uygulandı tek tek. Son iki yazımızı tekrar tekrar okuyun gerçekleşmeyen ne var, Hak aşkına? Hepsi bize uygulandı ve denendi. Bu acı gerçekleri göremeyenlere yazıklar olsun. Ve hâlâ bunları uygulamaya devam ediyorlar. Bir de onlarla kol kola olan kesime de doğrusu içlerimiz acıyor. İsrâil ile ‘yeni normalleşme’ adı altında bir şer cephesi kuruldu bu tuzakları hazırlayan şeytanlarla. Pes doğrusu! Rabb’im şu güzel gün Cumâ hürmetine bizlere hakikatleri görecek göz ve zihin versin inşaALLAH.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nurten Selma Çevikoğlu Arşivi
SON YAZILAR