Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Konyaspor’ un geleceği parlak

Konyaspor’ un geleceği parlak

Atiker Konyaspor’ un Kayseri Spor karşısında ortaya konan futbol ve mücadele gelecek adına umut verici olduğunu söylemek asla abartı olmaz.
Ligin ilk 6 maçına genel anlamda bakıldı zaman sezon başından bu yana futbol adına Süper Lig’in en çok seyir keyfi veren birkaç takımından biri Konyaspor oldu.
Özellikle dikkat çekmek istediğim nokta, Konyaspor’ un karşısındaki rakip takım kim olursa olsun hem çok gol pozisyonu üretiyor hem de ilk bir iki hafta dışında savunmada sıkıntılar giderildi.
Bu da beraberinde başarılı sonuçları getirdi.
Ayrıca Yönetim, teknik heyet ve sporcular, konsantrasyon ve motivasyonda çok üst düzey performans ortaya koydu.
 Atiker Konyaspor’un bu sezon lige farklı bir hava renk renk katacağını camia olarak biliyor ve inanıyorduk. Bizim bu inancımıza katılmayan spor camiasının da fikirlerinin ve düşüncelerinin değiştiğini görmek oldukça ümit verici.
Takım başarılı sonuçlar alınca, sporcuların kendine olan güvenleri artıyor, güven artınca saha içinde stres olmadan çok rahat bir oyun ortaya konulmaya başlıyor.
Dikkat edilirse kritik pozisyonlarda oyuncuların topa müdahalesi, ikili mücadeleleri ve rakip kale önünde ki ürettikleri pozisyonlar hem artıyor, hem de görsel güzelliği ön plana çıkan vuruşlar yapılıyor.
Durum böyle olunca da taraflı tarafsız tüm sporseverlerin takımım oynadığı müsabakalardan büyük zevk aldığını görüyoruz.
Aynı zamanda seyircilerinde takıma desteği her geçen hafta daha da artıyor, İnanıyorum ki Anadolu takımları arasında bu yıl seyirci rekorunu Konyaspor elde edecek.
Bu arada asla rehavete kapılmadan, aynı ciddiyet ve disiplinle saha içinde, saha dışında çalışmalar devam etmeli.
TÜRKİYE KUPASINDA 5 GOL
    Hafta içi Çarşamba günü Amasyaspor’ u 5-2 yenen ve tur atlayan Konyaspor u tebrik ediyorum. Rakibin zayıfı olmaz ve hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz.
    Bir maçta 5 gol atmak ve alınan sonuç fazla gol pozisyonuna girildiğinin işareti ki bu oldukça önemli, altını çizerek söylüyorum, atanın ve tutanın iyi olacak.
İŞ KAZASI
    Göztepe deplasmanından galibiyet en azından beraberlik bekliyordum. İkinci yarıya 2-0 yenik girmemize rağmen yine de ümidimi kaybetmedim.
    2-1 i yakalayınca ümitlerim iyice arttı. Zira maçın istatistikleri de bunu gösteriyordu ki, 61 dakikada golü kalemizde görmek, oyuncuların motivasyonunu olumsuz etkiledi.
    Bu maçta eksik olan tarafımız, rakip kaleye isabetli şut oranında ki düşüklük, topla oynamada, pas sayısında, isabetli paslarda oldukça iyiyiz.
    Ancak istediğimiz gol ve golleri bulamadık. Göztepe yi yenmeliydik diye düşünüyorum, zira geçen sezon Göztepe İdareci, teknik heyet oyuncular ve seyircileri olarak Konyaspor’ a iyi bakmadı, yani centilmen olmadı, bu sebeple iyi bir ders vermemiz gerekiyordu, ama olmadı.
    Bu maçı iş kazası olarak değerlendiriyorum, umarım bu sonuç teknik heyetin ve oyuncuların motivasyonunu olumsuz etkilemez, bu konuda teknik heyete önemli görevler düşüyor.
     Alınan bu sonuca rağmen Atiker Konyaspor’ un geleceğini parlak olarak görüyorum.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR