Emre Özgül

Emre Özgül

Konya'da neler yaşanacak?

Konya'da neler yaşanacak?

Türkiye gündeminden biraz uzak kalsam da Konya'da yaşanan gelişmeleri sıcağı sıcağına takip etme arzusunu sürekli içimde taşıdım. Olanları görünce çifte duyguyu birlikte yaşadım. Bazen sevindim, bazen üzüldüm.

**

Sevindiğim en güzel olay, şehrimizin takımı Konyaspor'un ligi üçüncü sırada bitirerek gelecek sezon ülkemizi UEFA liginde temsil etmeye hak kazanması oldu. Konyaspor'un başarısı Konya halkı kadar beni de mutlu etti.

**

Kendi tercihi olmayıp da bir zaruret sonucu görev süresi dört yıldan az süren Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun tekrar aday gösterilmemesi Konya'da derin bir etki oluşturdu. Konya halkı, evladına dik duruşu ile sahip çıktı. Davutoğlu'nun konu ile ilgili en önemli açıklamaları da şunlar oldu: “Hiçbir zaman mevki ve makam talep etmedim. Mutabakatın olmadığı yerde genel başkanlığa aday olmayı düşünmem.”

**

Hala Başbakan fakat fiili olarak işi biten Davutoğlu'nun, Türkiye ve Konya'ya katkıları inkar edilemez. Verdiği vaatlerin büyük çoğunluğunu yerine getirmek için çabalayan sayın Davutoğlu'nun görev süresi boyunca Konya'ya ayrı bir prestij kattığı da doğru. 

**

Şehit haberleri ise gelmeye devam ediyor. Ateş Konya'yı es geçmiyor. Vatandaş yorgun.  Gündemden rahatsız. Temennimiz son bulmasa da olumsuzlukların en aza inmesi.

**

Ben yine de gelecekten umutluyum. Acı tabloların yerini neşeli günler alacak. Bakalım önümüzdeki dönemlerde Konya'da daha neler neler yaşanacak.

Teşekkür

2 yıllık mesleki yaşantım içerisinde bana çok şey kazandıran Merhaba Gazetesi ve çalışanları ile birlikte yola tekrar devam etmek, oldukça manidar. Bana yol gösteren ve benimle ayrı ayrı tecrübesini paylaşan herkese teşekkür ederim. Selam ve dua ile.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Emre Özgül Arşivi
SON YAZILAR