Konya'da 1,5 yaşındaki Kumsal bebek balkondan düşerek hayatını kaybetti

Konya'da 1,5 yaşındaki Kumsal bebek balkondan düşerek hayatını kaybetti

Konya’nın Çumra ilçesinde görev yapan Deniz ve Mustafa Bayram isimli öğretmenlerin, öğrencileri ile online ders yaptıkları sırada 1,5 yaşındaki kızları Kumsal bebek balkondan düşerek hayatını kaybetti.

Nuri Tömtöm İlkokulu Öğretmeni Mustafa Bayram ve Okçu Şehit Mehmet Kefeli İlkokulu Öğretmeni Deniz Bayram'ın kızları Kumsal’ın ani ölümü eğitim camiasında derin üzüntüye neden oldu. 

Kumsal Bayram (20 aylık) Konya Çumra’da balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Olay Konya’nın Çumra ilçesinde meydana geldi.

Çumra’da bir ilkokulda öğretmenlik yapan Deniz ve Mustafa Bayram, ders saatleri içerinde 1 buçuk yaşındaki kızları Kumsal ile ilgilenmesi için komşularından yardım istedi.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, anne ve babası derste olduğu sırada komşularının yanında olan Kumsal Bayram, balkona çıktı. Üzerine çıktığı koltukta dengesini kaybeden talihsiz çocuk balkondan aşağı düştü.

Kumsal bebeğin cansız bedenini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kumsal Bayram’ın olay yerinde öldüğü belirlenirken, ismi henüz öğrenilemeyen komşu, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MERHABAHABER.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.