Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

Kondisyon eksikliği ile bu ligi bitiremeyiz

Kondisyon eksikliği ile bu ligi bitiremeyiz

Önce Fenerbahçe, bir gün sonra da Galatasaray kupadan elenince tüm gözler Konya-Beşiktaş maçına çevrildi.

Teknik direktör değişiklikleri her takıma olumlu katkı yapar.  Nitekim Başakşehir’ in başına gelen Aykut Kocaman bunun en güzel örneği oldu.

İsmail Kartal’ ın ayrılması ile ligde yenemediğimiz Beşiktaş karşısına İlhan Palut yönetiminde çıktık. Beşiktaş çok hızlı başladı.

İlk dakikalarda ortaya koyduğumuz oyun eyvah, teknik direktör değişikliği bir işe yaramamış görüntüsü verdi Nitekim golü de yedik.  0-1 geriye düştükten sonra takımın aklı başına geldi. 

İyi oynamaya başladık, karşılığını da hemen aldık 1-1

İki takımında kazanabileceği bir ikinci yarı izledik. 60. Dakikadan itibaren yorgunluk belirtileri görülmeye başlandı. Beşiktaş maça yeni başlamış gibi diri olmasına rağmen gol yollarında başarılı olamadı.

90 dakika 1-1 sonuçlanınca maç uzatmalara gitti. Pozisyonlarda üstün olan taraf Beşiktaş olmasına rağmen gol atma başarısı gösteremedi. Uzatmalar da da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı, penaltılara kaldı. 

Penaltılarla kaybetmeyi eleştirmem, Ancak İlhan Palut takımdaki kondisyon eksikliğini nasıl giderecek bilmiyorum. 

TARAFTARI ÜZDÜK

Galatasaray yenilgisi sonrası açıklama yapan Ali Koç; “Bu maçta yaşadıklarımız, gördüklerimiz, şampiyonluğun en büyük motivasyonu, 

Bence sene sonu için çok önemli bir motivasyon oldu. TARAFTARLARIMIZI ÜZDÜK, biz de üzüldük. Bu maçla ne şampiyon olacaktık, ne şampiyonluk gidecekti. Olmadı, sağlık olsun." gibi tuhaf bir açıklama yaptı.

Sayın Koç, Fener taraftarı 3 yıldır üzülüyor. Yüzleri hiç gülmedi, bir tek kale vardı Kadıköy, iki yıldır o da yok.

Maçın hakkı 0-1 değilmiş, ilk yarı onlar ikinci yarı biz oynamışız, maçın hakkı beraberlikti, ofsayttan iptal edilen kesin goldü, falan filan.

“Teyzemin bıyıkları olsaydı” hikâyesi. Sonra da taraftarlarımızı üzdük açıklaması. Fener taraftarının yüzü üç yıldır gülmüyor, Anadolu da taraftarlar ile dalga geçiliyor, başları önde geziyorlar.

30 SENEDE VERSEN OLMAZ

Ali Koç başkan seçildiğinde bana 3 sene verin demişti. Sahasında Galatasaray’ a yenildikten sonra, kupada da Başakşehir’ e elenince Fenerbahçe de takke düştü kel göründü. 

Hiç gerek yok iken Aykut Kocaman gibi bir değeri kapının önüne koyarsan gün gelir ilahi adalet tecelli eder. 

Bütün fosilleri bünyesinde toplayan Fenerbahçe, ne oynadığını bilmeyen bir takım haline geldi. Kısa süre içinde fosilleri gönderip tek yetkili Erol Bulut olmaz ise 3 sene değil 30 senede versen olmaz. Ruhunu kaybetmiş bir takım var.

Taraftardan özür dilemek çare değil. Fırtınayı sezon sonunda şampiyon olunmazsa o zaman gör. 

TEBRİKLER TRABZON’ a

Malatya dan 0-2 lık skorla dönünce üç büyüklerin zirve hesaplarında Trabzon’ u da ilave etmeleri elzem oldu.

Abdullah Avcı’ nın takımın başına gelmesi ile birlikte başarılı sonuçlar almaya başlayan Trabzon puanını 42 ye çıkardı, yukarıdaki üç takım ile arasındaki puan farkını da 6 ya düşürdü.

Trabzon’ a ligin gizli lideri demek yanlış olmaz.

Şampiyonlukta bende varım dedi. Şimdi düşünme sırası Beşiktaş-Galatasaray ve Fenerbahçe’ de.

AKLI KADIKÖY de KALMIŞ

Alanya karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Galatasaray, Fenerbahçe gibi kupadan elendi. Maç başından sonuna kadar çok akıllı oynayan Alanya haklı bir galibiyet aldı.

Fener maçında göklere çıkarılan bazı oyuncular Alanya’ nın oyununu sadece seyretti. Galatasaray’ lı oyuncuların aklı Kadıköy de kalmış.

A spordaki yorumcunun sahaya inip Galatasaray kadrosuna katılmadığı gözlerden kaçmadı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR