Karamollaoğlu'nun Babala TV videosu ambargoyu yıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Youtube üzerinden yayın yapan Babala Tv kanalına konuk oldu. Karamollaoğlu'nun seçimlere ilişkin konuşması üzerinden 24 saat geçmeden 1 milyona yakın izlenme sayısına ulaştı.

24 Haziran seçimleri için kampanyalarını sosyal medyadan duyurmaya çalışan Saadet Partisi, medya ambargosunu bu şekilde yıkmaya çalışıyor. Cumhurbaşkanı adayı Karamollaoğlu'nun diğer adaylara oranla çok daha az yer aldığı gazete ve televizyon kanallarına karşın, sosyal medya platformlarındaki imkanlar kullanılmaya çalışılıyor. Karamollaoğlu bu durumu "Medya padişahınsa sosyal medya bizimdir" sözü ile ifade etmişti.

1 MİLYONA YAKIN İZLENDİ, ONBİNLERCE YORUM YAPILDI

Türkiye'de ilk olma özelliği taşıyan e-miting'ler düzenleyen Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, internet üzerinden yayın yapan birçok mecrada kendisini ifade etmeye çalışıyor. E-miting'leri yüzbinlerce kişi tarafından takip edilen Karamollaoğlu'nun, Babala Tv'deki yayını da büyük ses getirdi. Videoyu yayına girdiği andan itibaren yüzbinlerce kişi izledi. Henüz 24 saat olmadan 1 milyon sınırına dayanan videoya onbinlerce yorum yapıldı.

 

temel-karamollaoglu-babala-tv.jpg?

ÖN YARGILARI YIKTI

Oğuzhan Uğur'un özellikle gençlerden gelen soruları ilettiği "Bilge Başkan" Karamollaoğlu'nun cevapları izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. "Biz gençlere ön yargı ile yaklaşmıyoruz onlar da bize ön yargılı olmasınlar" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu'nun bu ifadelerinin yapılan yorumlarda karşılık bulduğu da görülüyor. Fikrini değiştirip Saadet Partisi'ni destekleyeceğini ifade edenler, ilk defa Karamollaoğlu'nu dinleyip desteğini açıklayanlar, Saadet Partisi'nde umut bulduğunu belirtenler... Medya ambargosuna rağmen Saadet Partisi milyonlara hitap etmeyi başarmış görünüyor.

temel-karamollaoglu-babala-tv2.jpg?

İzlenme: 1556
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar