Süleyman Küçük

Süleyman Küçük

İYİ POLİS KÖTÜ POLİS

İYİ POLİS KÖTÜ POLİS

İyi polis, kötü polis oyunu filmlerde olduğu kadar gerçek hayatta da polislerin suçluları konuşturmak veya suçunu kabul ettirebilmek için suçlu ile oynadıkları bir sabır ve zekâ oyundur ve genelde polisler kazanır.

Bu konu nerden aklımıza geldi derseniz küresel olarak oynanan covid 19 p(l)andemisinde son zamanlarda toplumlarca tanınan meşhur kişilerin gerek maske gerek aşı konusundaki birbirine zıt tavırlarının görülüyor olmasıdır.

Bu karşı duruş konusunda galiba verilebilecek son örnek Elon Musk'ın Bill Gates hakkında “HÜKÜMETLER MANYAK BİLL'İN PEŞİNDEN NEDEN GİDİYOR?” sorusu ile yaşandı.

Kendisine ve ailesine aşı yaptırmayacağını söyleyip sokağa çıkma yasağı konusundaki karantina ile alay ederek, "ekibimi tekrar uzaya yolladım" diyen Elon Musk'ın, Bill Gates’in zekâsı ile alay etmesini ister bir plan dâhilindeki oyunun parçası, isterse de kıskançlık olarak değerlendirin söylediklerindeki bir gerçeği teslim etmek gerek.

Covid 19 konusunda görmezden gelinen gerçek şu: 

Dünya Nüfusu: 7,8 Milyar (yaklaşık)

Covid Vefat: 1,6 Milyon (yaklaşık)

Ölüm Oranı: 0,0002 (yaklaşık)

BU MU PANDEMİ İLAN EDİLMESİNİ GEREKTİREN ÖLÜM ORANI?

Bu ifadeden kimse ölüm sayıları ve oranı artsın da ondan sonra pandemi ilan edilsin gibi bir şey düşündüğümüz konusunda yanlış bir netice çıkarmasın.

Geçmişte bu ölüm oranı ile ilan edilmiş bir pandemi olmadığına göre ve sadece ileride ölüm oranı artışı olabilecek diyerek ilan edildiğine göre bu işte bir yanlışlık var diyenler elbette olacaktı.

Daha önce ifade edildiği gibi vicdanını ve diplomasını endüstriyel tıp ve ilaç sektörüne satmamış vicdan ehli doktorlar insanlara dayatılan bu küresel şeytani plana itiraz etmeye ve seslerini yükseltmeye başladılar.

İtirazlar genellikle ölümler için yapılması gereken otopsilerin yasaklanması nedeniyle her ölümün covid olarak yazılması nedeniyle oluşan şüpheli ölümlerin hastalarda kullanılan ağır ilaçlar nedeniyle oluştuğunu ifade etmeye başladılar.

Dahası PCR testlerinin döngü sayılarının artırılması nedeniyle Covid 19 konusunda bilinçli olarak hatalı sonuçlar vermeye programlandığı ortaya çıkarıldı.

Ama insanlar ekran ekran gezen Bill’in adamları tarafından bazen birbirlerinin söylediklerini bile nerede ise yalanlarcasına kullanılan ifadelerle öylesine şaşırtıldı ki öylesine hiç kimse söylenenlerden bulaşıcı hastalık ile salgın arasındaki farkını anlayamadı bir türlü.

Ama her söylenen sözü bir umut olarak gören insanlar aylarca geçmiş yılarda hiç önemsemedikleri en küçük bir rahatsızlık belirtilerinde bile hasta hanelerin covid polikliniklerini test yaptırabilmek için doldurdular.

Bir de bunun üstüne bütün Dünya’da ölüm oranı 0,0002 olan virüsü için ilan edilen pandeminin aracı olarak zorla insanlara dayatılan maske ve karantina kısıtlamaları uygulamaya başlayınca hiç kimsenin aklına başta Bill Gates olmak üzere dünyaya iyilik meleği olarak tanıtılan siyonist çete elemanlarına “sen kimsin de bir taraftan aşı ile insanları iyileştirme yapmak isterken diğer taraftan yine aşı ile insan nüfusunu azaltmak istiyorsun”  sormak gelmiyordu.

Bu arada televizyon ekranlarından duyduklarının itaat edilmesi gereken bir dini emir gibi görenlerin oluşturduğu karanlık ortamda yaşadıkları ülkeyi eski zaman mağarası gibi görenlere hastalığın ilk çıktığı yer olan Çin in Wuhan kentinde hayatın normale döndüğünü, partilerin, eğlencelerin devam etmesi bile bir şey ifade etmez oldu.

Çünkü günümüzde devletler için bile maske asıl işlevinden uzaklaştırılarak dünyada farklı siyasi ve politik düşüncelerin, görüşlerin adeta pankartı olarak öncelikli bir ticari meta haline gelmiştir. Hem kendi vatandaşları için, hem de kendilerinin propagandası için düğer ülkelere gönderdikleri yardım kolileri yönünden.

İnsanların büyük çoğunluğunun kullandığı tıbbi, cerrahi, bez ve 3m maskelerin Covid-19 benzeri virüslerin bulaşıcılığını engellemediği bilgisini içeren yüzlerce bilim insanı ve kurumun yaptığı çalışmaların sonuçları ortada olmasına rağmen.

 

Bu konuda 2019’un son çeyreği ve 2020 yılında yayınlanmış adı bilimsel olan makalelerin başta WHO, DSÖ ve küresel çetenin kontrolündeki ilaç endüstrisinin hükümetlere yaptığı baskı nedeniyle etki altında kalarak yazıldığı şüphesi içinde olanlar 2018 öncesi yayınlanan araştırma sonuçlarının maske konusunda daha bilimsel ve daha sıhhatli bilgiler içerdiğini ortaya koymuşlardır.

 

Corona musibetinin sona erdirilebilmesi için aşının hatta belki de ilacın bulunması sonunda karantina kısıtlamaları sona erdirilecek olsa bile maskeli hayatın 2022 yılında bile devam edebileceği şeklindeki insanlara korku salan açıklamalar sonucunda artık satın alma yerine evde hazırlanan bez maskelerin ortaya çıkması sonucunda yarım yamalakta olsa taktıkları maskeleri sebebiyle günün neredeyse üçte ikisini karbondioksit soluyanların sokaklarda zombi yaratıklar gibi yürüyüşleri görülmeye başladı.

 

Bu günlerde covid 10 konusunda sorulacak en önemli soru şudur:

 

Maske işe yarıyorsa sosyal mesafe zorunluluğu neden var? Maske ve mesafe işe yarıyorsa karantina kısıtlaması neden devam ediyor? Maske mesafe ve karantina gerçekten işe yarayacaksa aşı için acelecilik neden? 

Dahası aşı güvenli bir korunma aracı ise aşıyı üreten firmanın neden sorumluluğu ortadan kaldırılıyor?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Küçük Arşivi
SON YAZILAR