Muhammet Gümüş

Muhammet Gümüş

İstikrar, inanç ve destekle devam eder

İstikrar, inanç ve destekle devam eder

Spor Toto Süper Lig 23. Hafta maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu rahat bir oyun ile 2-0 yenen yeşil beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, Avrupa hedefine emin ve kararlı adımlarla ilerliyor. Aldığı üç puan ile haftayı 40 puanla 3. sırada kapatan temsilcimizin oynadığı futbol, kalan haftalar için büyük umut veriyor.

Geçtiğimiz haftalara oranla özellikle bu hafta alttaki rakiplerin de kaybetmesi bu ilerleyişte önemli bir fayda sağlıyor.

Akhisar Belediye Gençlikspor'un deplasmanda Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olması Galatasaray'ın deplasmanda Gaziantepspor'a 2-0 la yenilmesi hiç şüphesiz Torku Konyasporumuzun 3. sıraya yükselmesine neden oldu. Her ne kadar Başakşehir'in 1-0'lık Kayseri galibiyeti olsa da bu sonuç, sıralamada bir değişim oluşturmuyor.

Kalan haftalar için takipçilerimiz konumunda olacak bu takımların alacağı sonuçlardan çok bizim hanemize yazdıracağımız puanlar daha önemli.

Üst iki sıradaki Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin sonuçları bizi çok fazla enterese etmese de süprizlerin olabileceğini de unutmamak gerekiyor. Mesela Fenerbahçe'nin Beşiktaş karşısında aldığı 3 puan puan barajının yükselmemesine neden oluyor.

Perşembe günü Beşiktaş ile oynayacağımız kupa maçının ardından haftasonu sahamızda konuk edeceğimiz Trabzonspor'un mevcut durumu her ne kadar Torku Konyaspor'u ilgilendirmese de karşılaşmanın zorlu geçeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek.

Ama yeşil beyazlı temsilcimizin verdiği mücadele ve saha içindeki güçlerin eşit dağılımı olumlu sonuçlar için mantıklı hamlelerdir.

Durum böyle olunca altımızdaki yakın takipcilerden Akhisar Belediye Gençliğin, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın ise Başakşehir'le oynayacak olması haftayı önemli hale getiriyor.

Kısacası bu haftada temsilcimizin beklediği gibi sonuçlar çıkarsa, ilk üçteki yerimizi sağlamlaştırmış olacağız.

Dolasıyla Avrupa söylemini söylemin ötesine götürüp resmileştirmek daha sağlıklı olacaktır.

Gelelim Ziraat Türkiye Kupa çeyrek final turunda rövanş perdesinin aralanmasına.

Çeyrek final rövanş maçında bugün  Galatasaray-Akhisar Belediyespor ile İstanbul'da karşılaşacak.

Yarın ise temsilcimiz Torku Konyaspor- Beşiktaş maçının yanı sıra Fenerbahçe-Amed Sportif Faaliyetler maçı oynanacak.

Yeşil Beyazlı temsilcimizin ilk maçında İstanbul'da aldığı 2-1'lik galibiyet elbette önemli bir nitelik taşıyor. Ancak yarın alacağı sonuç ise Kupada yarı finali getirecek.

Biletlerin tamamının günler öncesinden bittiği haberini almak mutluluk verici, dolayısıyla Beşiktaş'ın Torku Arena'da sahada Konyaspor cengaverleriyle vereceği mücadelenin yanında tribündeki namlı ve şanlı Konyaspor taraftarını da unutmaması gerekiyor.

Yarın Beşiktaş maçında,  haftasonu ise Trabzonspor karşılaşmasında temsilcimiz Torku Konyaspor'a yürekten başarılar diliyor, büyük Konyaspor taraftarının desteğinden kuşku duymuyorum..

Çünkü istikrar, inanç ve destekle devam edecektir...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Muhammet Gümüş Arşivi
SON YAZILAR