Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

İstanbul'un Sefiri Konyaspor

İstanbul'un Sefiri Konyaspor

İki takımda yorgun, iki takımda eksikti, kısır bir maç izleriz diye düşünüyordum. Ama iki takımında sahaya üç puan için çıktığı maçın en başında belli oldu. Yorgun iki takımın da orta sahaları çok hızlı bir şekilde geçildi. Top bir o kalede bir bu kaledeydi. Orta sahaların düştüğü maçlar genelde seyir zevki yüksek maçlar oluyor. Rakipler sahada bulunan alanlar arasını hızlı geçip direk kaleye yönelince, fazlası ile pozisyon izledik. Teknik ekibin bu kadro ve bu kadar eksik ile 26 puan toplaması takdire şayan.

 

Maça dönecek olursak hakem bize karşı art niyetli bir tavır sergiledi. İkili mücadelelerde takdir hakkını Galatasaray'dan yana kullandı. Guilherme ile hızlı atağa çıkacak iken iki kez biri ofsayt diğeri faul diye atağımızı kesti. Linnes'e müdahale yokken beyaz noktayı gösterdi. Yetmedi kaçırılan penaltıyı tekrar ettirdi. Rakibin oyundan düşmesini engelledi adeta. Yalnız bu hatalı kararlar futbolcularımızı hırslandırdı. Bu bariz etki belkide bize oyunu kazandırdı.

 

Haftalardır eleştiri oklarına maruz kalan Erdon Daci iki gol ile yıldızlaştı. İlk gölünden sonra gol sevincinde susun konuşmayın şeklinde bir hareketi oldu ama bu hareket onu eleştirenlere miydi, yoksa hakkında ki transfer haberlerine mi? Umuyorum ki ikinci seçenektir. Çünkü daha on dokuz yaşında yolun başında olan bir isme sahip çıkmış, kendisini bu zamana kadar arkasına almış taraftarı karşısına alması akıllıca olmaz. Bireysel performansa değinmişken Sehiç, Jevtovic, Skubiç ve Guilherme'den bahsetmeden olmaz. Haftalardır oyunları ve takıma katkıları ile bizi toparladılar. Şu an için sağ bek ve sol bekimizi izlerken mest oluyorum. İnşallah nazar değmez, sakatlık filan olmazda bu sezona damgalarını vururlar.

Ayrıca Uğur gerçekten bize uğurlu geliyor. Ne zaman sonradan oyuna girse penaltı kazanıyoruz. Dördüncü golüne ulaştı, onu da buradan tebrik ediyorum. İyi ki varsın kaptan.

 

İsmail hoca rüştünü ispat etti. Kemik bir kadroya da eriştik. Artık yönetim hocanın istediği isimleri kadroya katar da bizde İsmail hocadan daha iyi performans bekleriz. İyi performans veren isimlerimiz var, onların yanına Ocak transfer döneminde bir kaç yetenekli oyuncu gelirse bu takım daha çok can yakar.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR