Hâlid Şen

Hâlid Şen

İstanbul’da seçim / Milli Eğitim’de iddia

İstanbul’da seçim / Milli Eğitim’de iddia

Dünkü yazımda bahsettiğim gibi / tahmin ettiğim gibi, YSK İstanbul’da seçimlerin yenilenmesine karar verdi. İstanbul’da yenilenen seçimler 23 Haziran’da yapılacak...

Dedim ya, seçimsiz bir döneme girsek dahi, asıl sıkıntılar dışında aklınıza gelebilecek en saçma konuları tartışabiliriz. 23 Haziran’a kadar gündem belli, sonrasında da bir şeyler bulunur.

“Ekonomi, geçim sıkıntısını konuşmak neyimize... Seçime kadar oyalanın işte... Safları sıklaştıralım, bunlar hain, bunlar terörist...”

YSK’nın aldığı karar, doğru mu yanlış mı o konuya girmeyeceğim. Ama resmin bütününe bakılırsa vatandaşın bundan bir kazancı olmayacak.

Bu arada Terörist başı Öcalan’ın 8 yıl sonra avukatlarıyla görüştürülmesi, seçimden önce ‘terörist başı’ diyen AA’nın seçimden sonra ‘İmralı’ diye bahsetmesi, Sabah yazarı Mehmet Barlas’ın, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın cezaevinde olmaması gerektiğini söylemesi ve bunların aynı süreçte olması bir tesadüf mü? 23 Haziran’da gerçekleştirilecek İstanbul seçimleri ile bir bağlantısı var mı?

KARATAY BASIN’DA BİRŞEYLER OLACAKMIŞ

Yine dünkü yazımda Karatay Belediyesi Basın Birimi ile ilgili eleştirilerimi ve önerilerimi yazmıştım. Biraz yanlış anlaşılma olmuş, sanki bir görüşme talep etmişim de cevap gelmemiş gibi. Sadece yapıcı bir eleştiride bulundum. Takdir kendilerinin.

Yazı ile ilgili ‘içeriden’ bir cevap geldi. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde ‘Birşeyler olacak’ şeklinde.

Ne diyelim, hayırlısı olsun.

OLGUNLAŞMA ENSTİTÜSÜ’NDEKİ İDDİA

Geçtiğimiz günlerde Konya Olgunlaşma Enstitüsü ile ilgili bir vatandaştan telefon geldi. İsmi bizde saklı, bir idarecinin Bakanlık tarafından soruşturma geçirdiği, 19 Nisan 2019 tarihli bir yazı ile çeşitli sebepler gösterilerek görevine son verildiği fakat Konya’daki yetkili mercilerin bu kararı uygulamadığını ifade etti.

Biz de olması gerektiği gibi Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki yetkililere ulaşmaya çalıştık. Müdürümüzün özel kalemi ile görüştük. Konu hakkında birkaç yerden daha bilgi talebi geldiğini, konunun detaylarını öğrenince tarafıma bilgi vereceklerini ifade ettiler.

5 gün oldu, Milli Eğitim’den konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Merak ediyoruz, acaba iddialar doğru mu?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hâlid Şen Arşivi
SON YAZILAR