Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

İsrail militanlık vazifesini yapıyor 

İsrail militanlık vazifesini yapıyor 

Yahudiler kendi kitaplarına göre seçilmiş ırk olduklarını, bu sebeple diğer insanlardan üstün olduklarına inanır. 

Bakara suresinin 47. Ayetinde “Ey İsrail oğulları, size verdiğim nimetimi ve sizi diğer topluluklara üstün kıldığımı hatırlayın” der.

İsrail oğulları’ nın “cümle âleme üstün kılınması” ndan maksat, onların kendi dönemlerinde küfür ve dalâlet içinde yaşayan milletlere karşı ilâhî dini benimsemeleri sebebiyle kazandıkları üstünlükleri olduğu konusunda İslam alimleri hemfikirdir.

Ancak, buna karşılık, yine Kur’an’ın açıklamalarına göre Müslümanlar “en hayırlı ümmet” oldukları konusunda da hemfikirdir İslam alimleri.

Yine, İSLAM ALİMLERİNE göre Allah’ ın tüm emirlerini gönülden benimseyen ve itaat eden MAKBUL “kabul edilen, kabul gören, ilgi gören, hoş karşılanan, beğenilen”

MUTEBER; “itibar gören, hatırı sayılan, saygınlığı bulunan, saygın, sözü geçer, güvenilir, inanılır” Olur ki bu da Yahudilerin üstünlüğünü yok eder. 

Yahudiler ise bunu kabul etmez ve halen üstün ırk oldukları iddialarını sürdürür. Diğer insanların kendilerinin hizmetkarları olduklarına inanırlar.

İsrail, vatandaşlarının çoğu Yahudi olan, aynı zamanda, vatandaşların çoğunluğunun Yahudi olduğu dünyanın tek ülkesidir. 

Nüfusunun; %75'si Yahudi, %14'ü Müslüman, %2'si Hristiyan ve %2'si Dürzi ve geriye kalan %2'yi Samiriler ve Bahâîlik gibi küçük inançlardan oluşur. İşin garip tarafı İsrail'in bir anayasası yoktur.

Şimdi düşünelim. Dünya da bir elin parmağı kadar Yahudi var. Toplasan 30 milyonu geçemezler.

Ama; sanattan siyasete, bilimden finansa kadar kısaca her alanda önemli eserler ortaya koymuş tarihe geçmişlerdir. Yani üretmişler, çalışmışlar.

NE YAPMALI

Bugün artık, slogan atmak, ağıt yakmak, yazılı, görsel ve sosyal medya da tepki göstererek listedeki ürünler İsrail malı aman almayalım demek zamanı değil.

Yahudi toplumu, Dünya genelinde, üretimin ve ticaretin her kesiminde söz sahibi. Sağladıkları zenginlik ile Dünya ticareti ve siyaseti emirlerinde. 

İsrail devleti de emirle kuruldu.

Dünyanın her bölgesinden işsiz, güçsüz, suç işlemiş, dışlanmış Yahudiler İsrail Devletine gönderildi. Bunların hemen hemen tamamı çalışmadan, emek sarf etmeden yaşadılar.

Devlet başkanın dan tutun da sokaktaki vatandaşına kadar sadece militanlık yaptılar ve yapmaya da devam ediyorlar.

Çünkü kendilerini besleyen zengin Yahudiler böyle istiyor. Bunlar da emirleri yerine getiriyor. 

Peki ne yapmalı?

İsrail, destekçileri ve işbirlikçileri ile mücadele akılla, ilimle, fenle olur. Bağırıp çağırmakla, yazılı ve sosyal medyada tepki göstererek, İsrail mallarının listesini yayınlamakla olmaz.

Sürekli olarak ifade ediyorum, çok çalışarak ÜRETMELİYİZ.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti Müslüman ülkelerin lideridir. Diğer Müslüman ülkelerde ki masum vatandaşlar, Türkiye’ nin ağzına bakıyor.

En azından bu mazlum insanlara sahip çıkmak için bilimde, teknolojide, sanatta, dünyanın en ileri ülkesi olmalıyız. 

Bunu ancak üreterek sağlayabiliriz. Üretmek ise çalışmak, daha çok çalışmak, en fazla çalışmak ile olur. Böylece Dünyanın diğer ülkelerindeki mazlum insanların da haklarını savunabiliriz.

Bırakalım sosyal medya kahramanlığını, eşimiz, dostumuz, liderlerimiz üzerinde üretmek için baskı oluşturalım.

İsrail sadece militanlık görevini yapıyor. Kudüs’ teki görüntüler insanın kanını donduruyor, bunun dini, ırkı, inancı yok. İnsana saygısı olmayanın, dünyada da yeri olmamalı.

İsrail ve destekçileri ile ancak lider ülke olursak mücadele edebiliriz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR