Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

  İkinci yarı İkincilik için oynadık. Kalan maçlarda daha dikkatli olmalıyız

  İkinci yarı İkincilik için oynadık. Kalan maçlarda daha dikkatli olmalıyız

Kayseri maçının13.30 oynatılması garip, Lig ikincisi başka bir takım olsaydı bu saatte oynatılabilir miydi? Sormadan geçemedim.

Maç başlamadan belirteyim, Kayseri maçı çok zor geçecek. Konyaspor özellikle büyük takımlar karşısında da farklı motive oluyor ve daha iyi oynuyor.

Özellikle büyük maçlarda çok büyük bir performans gösteren bir rakibimiz var. Kendi sahalarında da deplasmana göre bir tık daha iyi oynuyorlar.

Umarım büyük takımlar karşısında gösterdiğimiz motivasyonu Kayseri karşısında da gösteririz ümidi ile başladık maça;

Galatasaray maçında defansta çok dikkatli oynadık, Kayseri karşısında dikkatli başlayamadık, korkum da buydu. Ne yazık ki maçı ciddiye almadığımız çok belli oldu ilk dakikalarda.

Cezasını da daha maçın 8. Dakikasında gördük. Korner atışında bir anlık dikkatsizliğimiz kalemizde golü görmemize neden oldu. 1-0

Anlaşılır gibi değil, nasıl bu kadar dağınık olabiliriz, üzülerek ifade ediyorum, 14. Dakikada komedi gibi bir gol daha yedik. Rakibin iki şutu var, ikisi de gol. Nasıl izah edilebilir.

Bu dakikadan sonra geri dönüş olmasını imkansız gibi görüyorum.

İlk yarı itibariyle Kayseri’ nin bu maçı ne kadar çok istediği belli olurken, bizim ise saman alevi gibi bir iki cılız atak dışında olsa da olur olmasa da düşüncesi içinde olmamız, moralimizi alt üst etti.

41. dakikada penaltı dan bulduğumuz gol, en azından ikinci yarı için ümitlerimi artırdı,

Başta İlhan Hocayı sonra da oyuncuları eleştiriyorum, sadece bedenleri sahada, beyinleri ise nerede belli değil.İlk yarıdaki oyundan hiç memnun değilim.

İkinci yarıya çok iyi başladık, 52. Dakikada beraberliği sağladık, 61. Dakikada ise 3-2 öne geçtik ve güzel bir geri dönüş sağladık.

Birinci yarı ne kadar memnun değilsem, ikinci yarı içinde o kadar memnunum. 10 isabetli şut ile Konya kendine yakışan oyunu oynadı.

“İkinci yarı İkincilik için oynadık. Kalan maçlarda daha dikkatli olmalıyız”

ATI ALAN

MHK Sezon ortasında 11 hakem’ e görev verilmeyeceğini açıkladı.

Aklıma şu hikâye geldi;

“Köroğlu atıyla Sirkeci sahile vardığında paraya kıyıp bir sal kiralar ve Üsküdar'a doğru yol alır. Satıcı ise kandırıldığını fark edeli beri sürekli söylenip durur. Köroğlu'nu atıyla beraber bir salda gören satıcının dostlarından biri de onu teskin etmek için seslenerek” “ÜZÜLMEYİ BIRAK! ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ der.

Dere geçerken at değiştiren Federasyonun aldığı karar aynen bu

KONYA GALATASARAY’ ı YENDİ

Konya-Galatasaray’ ı güzel bir oyunla 2-0 yendi. Maçı stadyumda izledim, geçen haftaki yazımda da ifade ettim, Konya gerçekten çok iyi oynadı, ancak Galatasaray’ ı hiç bu kadar kötü görmedim diye. Görüşümü aynen tekrarlıyorum.

Bu arada, Ceza sahasında topla buluşan Gomis, kimsenin anlamadığı bir şekilde duraksadı. Eğilip topu eline aldı. Bu duruma hakem de dahil hiç kimse bir anlam veremedi.

Bazı görüşlere göre tribünden düdük çalındı. Bunu bilmenin anlamı yok. Düdük te çalınır, orkestra da hattavuvuzela da öttürülür.

Maçın hakeminin de şaşkınlıkla Gomis'in yanına geldiği anlar sosyal medyada ve basında gündem oldu.Gomis bu pozisyonda tam gol atacaktı gibi, “nenemin bıyıkları olsa dedem olurdu” teraneleri.

Hemen hemen bütün yorumcular ağız birliği yapmış, “Galatasaray nasıl yenildi” diye konuştular.

Spor camiasının tamamı bilsin ki, Konya bu Galatasaray ile 50 maç yapsın ellisini de kazanır.

Beyler “KONYA YENDİ”bunu ifade edin artık.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR