Çağatay Gödeş

Çağatay Gödeş

İHANET

İHANET

Bu taraftar ne gibi bir günah işledi ki biz bu acemi insanların eline kaldık. Geçen hafta Gençlerbirliği maçından sonra hoca yollanmalı yeni hoca ile takım on gün gibi bir süre çalışma fırsatı bulacaktı. Ve belki de içine düştüğümüz bu kaos ortamından hızla kurtulabilecektik. Ama gel gelelim ki yönetim böyle konular da basiretsiz davranışlarına devam etti. Beşiktaş maçında rakip 70 dakika on kişi mücadele etmişken. Oyuncu grubundan ve teknik ekipten hiç bir olumlu reaksiyon gelmedi. İsmail bey her hafta takımı deneme tahtasına çevirmeye devam ediyor. Uzun süre sakatlık yaşayan ve daha önce hiç forma vermediği Miya ile başlamak mesela.

Bugün saha da x bir takım olsa çok rahat üç puanı hanesine yazdırırdı diye düşünüyorum. Oyuna müdahale etmesi gereken hoca topu ayağında tutmak için topla hiç bir meziyeti olmayan Cikalleshi efendiyi sahaya itti. Halbu ki kenarda Zymer Bytyqi gibi Amar gibi isimler var iken.

Hoca maçtan sonra karar mercii ben değilim diye açıklama yaptı. Meali net olarak şudur ki ben kendim istifa etmem siz beni gönderin bende "HAK ETMEDİĞİM" tazminatı alıp gideyim. Bu kadar gururdan yoksun bir açıklama yani. Oyuncu grubu zaten karar almış hocayı göndermiş bile. Hiç biri sahada "AHMET VE ABDÜLKERİM" hariç kazanmayı istemedi. Bu iki forma sevdalısı kardeşimizi de kutlarım burdan.

Artık ip tamamen koptu. Bu hoca artık Konya da kalamaz ama . Sayın Hilmi başkan ve yöneticileri de hiç bir şekilde o koltuğu işgal edemez artık. Burdan şehrin ileri gelen sevdalı iş insanlarına sesleniyorum. Genel kurul kararı alıp. Bu acemileri ordan indirin. Gerekli desteği biz büyük "KONYASPOR" taraftarı olarak vereceğiz.

YÖNETİM İSTİFA İSMAİL KARTAL İSTİFA

Önceki ve Sonraki Yazılar
Çağatay Gödeş Arşivi
SON YAZILAR