Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

 “Havadakinden tavadaki iyidir”

 “Havadakinden tavadaki iyidir”

Teknik Direktör İlhan Palut, Erzurum kampında yaptığı açıklamada; “orta saha, sağ kanat ve forvet olmak üzere 3 yabancı oyuncuyu daha kadrolarına katacaklarını belirterek, 

Görüşmelerimiz devam ediyor, en kısa süre içerisinde bu transferleri sonuçlandıracağız. Çünkü transfer ne kadar erken biterse, gelecek oyuncuların takıma uyumu o kadar çabuk olur" açıklamasını yaptı. 

Daha öncede ifade ettiğim gibi Konyaspor’ un en büyük transferi İlhan Palut hocadır. Yönetimin Palut Hoca ile devam etme kararı son derece isabetlidir.

Ancak, transfer konusunda biraz geç kalındığını düşünüyorum. Bu konuda yönetimin mutlaka bir planı olduğunu düşünüyorum. 

Bu öyle hassas bir konu ki, çok transferden ziyade gerekli mevkilere nokta atışı yapmak, alınan oyunculardan azami derecede faydalanmak esas olmalı.

Bu aşamadan sonra yapılacak transferlerin ne kadar sürede hazır duruma geleceği ve takıma katkı sağlayacağını zaman gösterecek.

Bu sebeple eldeki mevcut oyuncuları lige en iyi şekilde hazırlamak daha isabetli olacaktır. Zira ligin başlamasına 10 gün gibi kısa bir süre kaldı.

İşin özü, “havadakinden tavadaki her zaman iyidir”

MAÇIN İPTALİ İSABETLİ

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, İlk hazırlık maçında Erzurumspor ile karşılaştı ve rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

İkinci hazırlık maçını çarşamba günü Göztepe ile yapacağı, ancak her iki takım yetkililerinin ortak kararı ile maçın iptal edildiği açıklandı.

Göztepe maçının iptalini yerinde buluyorum. Konyaspor’ un bütün rakiplerini yenmesini isterim, Ancak Göztepe ve Gaziantep’ i özellikle yenmesini isterim.

Göztepe nin ukala seyircisine, Antep’ in de kendini beğenmiş önceki teknik direktörü Marius Sumudica’ ya ders vermek beni ayrıca mutlu ediyor.

Göztepe ile ligde karşılaşmak ve galip gelmenin daha verimli olacağını düşünüyorum.

RUHUNU KAYBETMİŞ 

Deplasmanda PSV ye farklı yenilen Galatasaray teknik direktörü Terim ve oyuncuları için ruhlarını kaybettiklerini söylemiştim.

5-1 lik skordan sonra Galatasaray’ ın turu geçmesi imkansızdı. Bunu sağır sultan bile biliyordu. Yenilmeyi anlarım ama mücadele etmeden yenilmeyi asla kabul etmem.

Sahada gördüğümüz Galatasaray bal yapmaz arı gibi, ne oynadığı belli olmayan bir takım var sahada, nitekim evinde oynadığı maçta da PSV karşısında hiçbir varlık gösteremedi.

Ruhunu kaybetmiş bir teknik direktör ve oyuncu gurubundan da başka bir sonuç beklenmezdi.

Galatrasay, PSV karşısında 0-1 mağlup. Yorumcularımız neden bahsediyor biliyor musunuz? Galatasaray’ ın yeni formaları çok beğenilmiş, güzelmiş vesaire.

Takımın oyununu konuşan yok, ruhunu kaybetmiş yorumcuların olduğu bir ortam da teknik direktör Fatih Terim ve oyuncu topluluğunun ruhunu kaybetmesi gayet doğal.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR