Sabit Horasan

Sabit Horasan

Geleceğe bakmalıyız

Geleceğe bakmalıyız

Torku Konyaspor, son üç maçını kaybederek dibe vurdu.
Son Elazığspor maçına baktığımız zaman, iyi oynayarak kaybeden bir takım vardı sahada. Karşılaşmayı açık gözle izlemediğimiz için maçı değerlendirmeyeceğim. Ancak, iyi oynamak bazen yetmiyor. Futbolda kazanmak önemli. Bir takım, yeri geldiği zaman, kötü oynayarak da kazanmasını bilmeli.
Artık, keşkelerle uğraşmanın, dahası geçmişe takılıp kalmanın zamanı değil.
Bu teknik adamlarla başlamak hataydı, transferler zamanında yapılmadı, eksikti sözlerine takılı kalmanın da zamanı hiç değil.  
Şimdi önümüzde 30 haftalık bir lig dilimi ve her şeyden önemlisi de Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçı var.
Tüm Konya olarak, Konya spor camiası olarak bu maç için kenetlenmeliyiz. Gençlerbirliği maçını kazanmaktan başka çıkar yol yok. Herkes elini taşın altına koymalı, yönetim, teknik adamlar ve taraftarlar üzerine düşeni yapmalı. Futbolcular yeşil-beyazlı forma aşkıyla, yüreğiyle oynamalı ve Cumartesi akşamı sahadan 3 puanla ayrılan taraf mutlaka Torku Konyaspor olmalıdır.
Evet, sadece Gençlerbirliği maçının kazanılmasıyla her şey bitecek mi? tabiî ki değil. Ama, önce ilk engel geçilmeli. Ondan sonra diğer maçlara bakılmalı.  
Yarın ki maç, gerçi çok erken ama yeşil-beyazlı takım için bir yerde olmak yada olmamak maçı gibi bir şey. Ligin iyi bir yerde, tehlike hattından uzak, orta sıralarda bitirilmesi isteniyorsa, Gençlerbirliği maçı kesinlikle kazanılmalıdır. Aksini kimse düşünmek istemez.
Torku Konyaspor, yeni kadrosuyla zoru gerçekleştirebilecek güce sahiptir. Teknik adamlara ve futbolculara inanıyoruz ve güveniyoruz.. Sanırım 90 dakika sonunda kendilerine  inananları utandırmayacak ve üzmeyeceklerdir...

Şirketleşme konusu yine sürüncemede kaldı..  
Geçmişte olduğu gibi büyük ümitlerle başlanılan ve yola çıkılan şirketleşme konusunda henüz olumlu bir adım atılmadı..
Nedir, çalışmanın önünü tıkayan engel?.
Konya ilgi mi göstermiyor?.
Şirket olunması halinde yeterli finansal kaynak bulunmamaktan mı korkuluyor?
Şirketin hisse senetleri ilgi görmez diye mi endişe duyuluyor?
Dahası, şirket konusundaki çalışmalarda neden yol alınamıyor?
Bu konuda kamuoyuna en açık bilgiyi, Torku Konyaspor yönetimi veya Şirket konusunda çalışma başlatan, büyük umutlarla yola çıkan Konya İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi verebilirler sanırım. Hani kendileri gerekli açıklamayı yapsalar da bizde, spor kamuoyu da aydınlansa ve rahatlasa diyorum.
Umutla bekliyoruz.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Sabit Horasan Arşivi
SON YAZILAR