Filiz Eryaşar

Filiz Eryaşar

Fe Eyne Tezhebun?

Fe Eyne Tezhebun?

Son günlerde durum gösterdi ki pekte adil olmayan bir zamanda yaşıyoruz… Fransa'da bir kaç Hıristiyan ölünce bütün terörist devlet başkanları teröre karşı yürüyüş yapıyorlar ne terörü İslamı ve Müslümanları protesto etmek için toplanmış..

*

Başbakan Davutoğlu Beyefendi onların arasında en ön safta peki yanında kim var? Terör başı Netenyahu bu zalim değil mi? Gazze’yi kana bulayan.. Şimdi adaletli bir soruya adaletli bir cevap arıyoruz. Müslümanlar ölürken neredeydiniz sizin adaletiniz bu kadar ama gerçek adalet Allah (c.c) tarafından sağlanacak.

*

Bizler Müslüman olarak yürüyüşe katılanları kınarken ön safta olanlara soruyoruz siz adaletten yana mı? Güçten yana mısınız? Ve şimdi diyoruz ki biz İslam düşmanı 10 Fransız için dünyayı ayağa kaldıranlar 10 yılda öldürülen 10 milyon Müslüman için ne yaptınız? Şimdi terörist biz mi oluyoruz ha sorarım size ..

*

Fransa Cezayir'de, ABD Irak'ta, İsrail Filistin'de, Çin Doğu Türkistan'da, Sırplar Bosna'da, Ermeniler Karabağ’da kadın, yaşlı ve çocuk demeden sivil Müslümanları katlederken.. Müslüman alemi olarak diyoruz ki nereye bu gidiş?

*

Fe eyne tezhebun... Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerimize olsun selam ve dua ile...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Filiz Eryaşar Arşivi
SON YAZILAR