Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Erdoğan-Soros karşı karşıya mı?

Erdoğan-Soros karşı karşıya mı?

Takvim Gazetesi yazarlarından Sayın Ergün Diler’in yazılarını takip ediyorum. Bazen ilginç şeyler yazsa da gerçekleri yazıyor, dünyada olup bitenleri ve PENTAGON başta olmak üzere ROTSCHILDLER, ARAMCO gibi büyük aileler arasındaki mücadeleleri dile getiriyor. Küresel güçlerin, Yeni İpek Yolu Projesi’ne ve Akdeniz Havzası’na hâkim olmak için aralarındaki rekabetten bahsediyor. Türkiye’nin, burada kilit nokta olduğunu söylüyor.  Kendisine teşekkür eder başarılar dilerim.

Ergün Bey’in ilginç olan sözlerinden biri şudur:  “The Economist ne dedi... Erdoğan-Soros karşı karşıya... Olay bu!.

İkincisi ise Suudî gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın öldürülmeme ihtimalinin olduğunu ve kendisine başka bir görev verilmiş olabileceğini söylüyor!

Bize ilginç gelen bu iki haberi değerlendirelim: İnşallah faydalı olur. Önce George Soros’u tanıyalım:

Soros, Macar asıllı ABD’li iş adamı ve masondur.  Açık Toplum Vakfı diye bir vakıf kurdu. Bu sayede milyar dolarlara sahip, Pentagon ile dirsek temasındadır. Anlaşılıyor ki, bu adam, gücünü Pentagon ve dünya masonlarından almaktadır.

Yaklaşık bir buçuk asırdan beri masonların dünyayı idare ettiğini biliyoruz. Bunlar genellikle Yahudi, Hıristiyan ve Müslüman görünümlü insanlardır. Bunların belirli bir dini yoktur. Onların dini heva ve hevesleridir. Gayeleri, İslam’ın hüküm ve ahkâmını yürürlükten kaldırmak, Müslümanları köleleştirmek ve dünyayı sömürmektir. Son çeyrek asırda zayıfladıklarını tahmin ediyorduk, demek ki yanılmışız.

Gelelim sadede;  ilk önce birinci meseleyi ele alalım: Sayın Ergün Bey, 15 Aralık Cumartesi günü yazısında şu haberi veriyor: “Erdoğan-Soros karşı karşıya... Olay bu!.” 

O gün akşam Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bazı televizyon kanallarında şöyle diyor: “Türkiye’de Gezi Parkı olaylarına benzer olayların olmasını isteyenler var, bazıları kışkırtıyor, sert tepki gösteririz, gerekeni yaparız!” 

Demek ki, George Soros dışta, Gezi Parkı olaylarını finanse eden, FETÖ'nün 17-25 Aralık kumpasları ile 15 Temmuz darbe girişiminde rolü olan iş adamı Osman Kavala içte dün olduğu gibi bu günde Türkiye’de de hareket halinde.

George Soros ve kurmuş olduğu Açık Toplum Vakfı,  başta Fransa olmak üzere birçok Avrupa ülkelerinde ve İsrail’de “Sarı Yelekliler” adı altında hayat pahalılığını, işsizliği maaşların az oluşunu bahane ederek başlatmış olduğu eylemleri Türkiye’de de başlatmak istiyor! Hedef Sayın Erdoğan! Hedef Türkiye! Çünkü Soros, 2019'da “Erdoğan'ı indireceğim.” diyor!

Biz de bazı üst seviyedeki bürokratlar, Fransa’da olup bitene sevinmektedir! İleriyi göremezseniz böyle olur. Soros’un hedefi, Fransa, diğer Avrupa ülkeleri ve İsrail değil, Türkiye’dir. Oradaki kıvılcımı buraya sıçratarak Türkiye’yi yakmaktır!

Bu sebeple Türkiye dikkatli olmalı ve Soros’un ekmeğine yağ sürmemek için şu hususlar yerine getirilmeli: Asgari ücret günün şartlarına göre düzenlenmeli, emeklilerin maaşı yükseltilmeli, 3600 kat sayısı bir an önce çıkartılmalı, işsizlikle mücadele edilmeli ve iş ehline verilmeli. Bazı siyasi ayaklarla, şahsi menfaat saikıyla ehil kişiler geri plana itilmemeli. Bunun için müdür atamaları, daire amirlikleri ve üst yöneticilik imtihanla olmalı. “Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?” “İşi ehline vermezseniz kıyameti bekleyin.”

Gelelim ikinci meseleye; Sayın Ergün Bey’e göre Cemal Kaşıkçı sağ olabilir, kendisine bir görev verilmiş olabilir. Bu haberi öğrenince aklıma, “II. Abdülhamit ve Payitaht” dizisi geldi. Hafiye teşkilatından biri yanlışlıkla bir İngiliz konsolosluk görevlisini vuruyor, mahkeme idam kararı veriyor. Halife Abdülhamit, “Hîle-i Şer'iyye” ile hafiyesine idam edilmiş süsü vererek kurtardı ve bir müddet devlete hizmet etti.

Sayın Ergün, size göre Kaşıkçı diri ise ABD’nin menfaatine mi çalışacak? Muhtemelen öyledir. Çünkü işin içinde ABD vardır, hem de baş aktördür. Böyle ise Muhammed b. Selman lekeli ve katil biri şüphesiyle mi babasının yerine geçecek? Bu soruların cevabını Ergün Bey’den bekliyoruz. Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR