Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

Erbakan Hoca

Erbakan Hoca

Her fani gibi o da vefat etmiştir. Doğum tarihi: 1926, vefat tarihi: 27 Şubat 2011. “İnnalillah ve inna ileyhi raciûn” “Allah’a aidiz ve O’na döneceğiz.” Allah taksiratını affetsin, mekânını cennet etsin, kabrini nurla doldursun. Önemli olan güzel yaşayıp güzel ölmek ve şu gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Erbakan Hoca bunu yaptı, böyle ölümü Allah bütün Müslümanlara nasip eylesin.
Erbakan Hoca Milli Görüş lideridir. Milli Görüş, kendi ifadesiyle, Fatihlerin, Yavuzların görüşüdür. Bu görüş Hz. Âdem’e kadar dayanır. Bu görüş Tanzimat’la üstü küllenmişti, o bu görüşün 1969 yılında doğmasına öncülük etti, hayatı boyunca bu görüşün büyümesini ve iktidara gelmesi için çalıştı.
Erbakan Hoca, büyük Türkiye’yi ve lider Türkiye’yi kurmaya çalıştı. Türkiye şimdi büyük Türkiye ve lider Türkiye olma yolundadır.
Erbakan Hoca, büyük sanayi hamlesini başlattı, birçok engellerle karşılaştı ama Türkiye şimdi onu anladı, sanayileşmek için çalışmaktadır.
Erbakan Hoca, büyük Türkiye’yi ve lider Türkiye’yi kurmak için havuz sistemini kurmuştu, askerine ve memurunu yüksek zam vermişti. Bugün dost düşman bunun farkındadır, hizmetlerinden dolayı asker, “Erbakan Hoca her zaman anılacaktır,” demiştir.
Erbakan Hoca, İslam birliğinin kurulmasına öncülük etmiştir, D8 kurmuştur; çünkü o biliyordu, AB’nin bir Hıristiyan kulübü olduğunu. Elli yıldır AB, Türkiye’yi oyalıyor, Türkiye Hıristiyan olmadığı müddetçe AB Türkiye’yi almaz; milli görüş iyi incelenirse bu durum anlaşılır.
Erbakan Hoca, AB’de de olduğu gibi ortak para birimine geçilmesini istemiştir; çünkü birlikten güç doğduğunu o biliyordu, Türkiye’nin bugün komşularıyla sıfır sorun politikası uygulamasının sebebi budur.
Erbakan Hoca, tasavvuf ehliydi, nakşi bendi tarikatına mensuptu, ibadetini düzenli yerine getirmeye çalışırdı, vefat edeceği günlerde oğlu Fatih Erbakan’ın açıkladığı gibi, teyemmüm alıp namazını eda etmek için başucunda tuğla bulundurmuştur.
Erbakan Hoca, kul hakkına riayet ederdi, dolayısıyla kendi el emeğini ve alın terini yemiştir. Trilyonluk dava, milli görüş iktidarını engelleme davasıdır; siyaseten açılmıştır.
Erbakan Hoca, hayatı boyunca Büyük Türkiye ve lider Türkiye için çalıştı, yaşlandım artık köşeme çekileyim, demedi. Vefatına bir hafta kala divanı topladı. Liderler böyle hep ayakta ölürler o da o şekilde vefat etti. Cenazesine İslam ülkelerinden bazı liderler katıldı, milyonlar uğurladı ve ona dua etti. Biz de gıyabi cenazesine katıldık, ona dua ettik, Allah rahmet eylesin. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR