Abdullah Leblebici

Abdullah Leblebici

El birliği ile testiyi kırdık

El birliği ile testiyi kırdık

Sezon başından buya Konya spor iyi sonuçlar alamıyor, ancak göze de batmıyordu. 

Bunun sebebi rakiplerimizin de kötü sonuçlar almasıydı.

Ancak biz kötü sonuçlar alıp, rakiplerimiz de iyi sonuçlar almaya başlayınca, bir anda küme düşme hattının tam göbeğinde buluverdik kendimizi.

Spor otoriterlerinin ortak görüşü idi, Konya, Gençlerbirliği karşısında iyi oynadı ama kaybetti. Keşke kötü oynasaydı da kazansaydı. Kazanmak kötü oyunu kapatıyor, iyi oynamak ne yazık ki yenilgiyi kapatmıyor.

İşte Sivas karşısına böyle bir ortamda çıktık. Mutlaka kazanılması gereken bir maç olarak baktığımız da oyuncularda ve taraftarda büyük baskı ortaya çıkıyor.

Baskı altında oynayan oyuncular da, rahat pozisyonlarda bile panik havası oluşuyor. Bu panik havası sezon başından bu yana var.

Oyunculardaki panik, son dakikalarda etkisini gösterdi ve galip gelmeyi umut ettiğimiz maçta ne yazık ki berabere kaldık. 

Yazacak ve söyleyecek çok şey var, ama ne dilim varıyor ne de isteğim var.

ELBİRLİĞİ İLE TESTİYİ KIRDIK

SERT AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Kaleci Fernando Muslera ile ilgili resmi internet sitesinden çok sert bir açıklama yaptı.

Çaykur Rizespor ile oynanan 27. hafta maçının ardından hakemin kararlarını eleştiren Sarı Kırmızılı kulüp, açıklamasında;

"Yaşanan bu sakatlıklar karşısında futbolun tüm paydaşları tek bir duyguda kenetlenmişken, rakip takım başkanının söylemleriyle takındığı tavır ve asıl görevi tarafsız, adil bir yönetimle sporcunun sağlığını korumak olan hakemlerin verdikleri kararlar Türk Futbolu için utanç vericidir. Kararlarıyla maçın sonucuna doğrudan etki eden maçın orta hakemi bundan böyle bizim için bir hakem değil "cellat başı" dır..." ifadelerine yer verdi. 

Öncelikli olarak Fernando Muslera ya geçmiş olsun diyorum. Futbolda bunlar hep var. Ancak; Galatasaray’ ın açıklamalarını doğru bulmuyorum.

Bu açıklama alınan yenilgiyi kapatma açıklamasıdır. Özellikle yöneticiler açıklamalarında daha dikkatli olmak zorunda.

ELDE VAR SIFIR

Fenerbahçe Türkiye Kupasında Trabzon’ a yenilince final ve süper kupa oynama şansını da kaybetti. 

Anlayacağınız Fenerbahçe bu yılda sıfır çekti.

Kayserispor maçı sonrasında galibiyet aldatmasın Fenerbahçe çok kötü demiştim. Gerçekten iki yıldır ortada bir takım yok, 

Sorumluluk bana ait diyerek kimse işin içinden sıyrılamaz, milyonlarca Fenerbahçeli kan ağlıyor. Sahada ki oyunculardan bir tanesi bile Fenerbahçe de oynamayı hak etmiyor. 

Sorumluluk yok, bireysel yetenek yok, takım oyunu yok, işin en kötüsü koşan takım yok. Koskoca takımı bu hale düşürenleri kınıyorum.

Bu arada, Trabzon’ un Fenerbahçe karşısında oynadığı güzel futbolu göz ardı edemem, Günlerce maç oynansa, Fenerbahçe nin galip gelme ihtimali yoktu.

Peki, Emre nin yaptıkları,  geçmişten hiç ders almayan, kendisini asla değiştirememiş, Emre yi tekrar Fenerbahçe ye getirenlere ne demeli. 

ÖZDEMİR’ in İSTİFASI

Federasyon başkanı Nihat Özdemir Fenerbahçe kulübü üyeliğinden istifa etti. İstifa kararı da gösteriyor ki, Fenerbahçe ye, Fenerbahçeli olduklarını söyleyen, ya da iddia edenlerden başkası zarar vermiyor.

Yakın tarihte yaşanan şike sürecin de de isimlerini buradan yazmayacağım, en çok zararı Fenerbahçeli olduğunu iddia eden, hatta üye olanlar vermişti.

Özdemir’ in istifası Fenerbahçe için çok hayırlı olmuş.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Abdullah Leblebici Arşivi
SON YAZILAR