Ferhat Türkoğlu

Ferhat Türkoğlu

DEMEK Kİ NEYMİŞ ?

DEMEK Kİ NEYMİŞ ?

Haftalardır sekerat hasta gibi ölüm döşeğinde kıvranan Konyaspor Çaykur Rizespor maçı ile gözlerini açıp biraz nefeslenmiş ardından tekrar eski haline geri dönmüştü.

Umutlar yavaş yavaş tükeniyordu. Yönetimin elinden hiçbir şey gelmiyordu. Hasta adamın iyileşmesi için artık mucize gerekiyordu.

Sekerat hasta olan Konyaspor’un önünde kritik 3 adım vardı. Tüm sevenleri yeşil-beyazlı ekibe dua etmekten başka bir şey yapamıyorlardı. Konyaspor’un bu hareketsiz isteksiz durumunu gördükçe de içlerindeki umut ışığı iyice körelmişti.

Bir tarafları “ Çıkmadık candan umut kesilmez” derken bir taraftarları ise sessiz sessiz ağlıyordu. Çünkü beklenen mucizenin gerçekleşmesi çok zor gibiydi.

Lider Başakşehir karşısına tüm bu duygularla çıktı Konyaspor. Zaten hasta yatağında can çekişen yeşil-beyazlı takım maçın henüz 3. dakikasında kalesinde golü gördü.

Bu gol tüm camianın umut ışığını neredeyse bir mum dumanı haline getirmişti. İşte tam da bu anda Konyaspor gözlerini kocaman açtı ve derin bir nefes alarak kendine geldi

Mucize gerçekleşiyordu Konyaspor zor 90’nın ilk yarısın 3-1 önde tamamladı. Ama tabi hasta ve yorgun, direnci düşük olan yeşil-beyazlı takım yeniden kötüleşmeye başladı. Tüm sevenleri başında gözleri dolu şekilde dualarını sıklaştırdı.

Ve tam o sırada Konyaspor birden derin bir nefes aldı ve gözlerinden birkaç damla yaş süzüldü.

85. dakikada Konyaspor’u hayata döndüren golü atan Skubic’in döktüğü göz yaşları tüm yeşil-beyaz sevdalıların yansımasıydı

Hırs, istek, arzu, savaşmanın ardından Skubic gibi tüm Konya camiası göz yaşları ile tüm bu duyguların patlamasını yaşadı.

Geçtiğimiz haftalarda takımda olmayan o isteği, savaşı, hırsı sahada gören Konyaspor taraftarı takımlarını sahada bu şekilde görmek istiyordu

Korkak silik futboluyla taraftarı isyan ettiren Konyaspor bu kez sahada gerçek ruhuyla savaştı.

Alper, Miya, Amir, Jonsson, Ömer Ali, Uğur ve Skubic savaşta en ön safta verdikleri mücadele ile takımlarını dimdik ayakta tuttu

Sezon başından buyana gol sıkıntısı yaşayan Konyaspor şampiyonluk kovalayan ve ligin en az gol yiyen takımına 4 gol birden attı.

Demek ki neymiş ?

İSTEYİNCE OLUYORMUŞ

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ferhat Türkoğlu Arşivi
SON YAZILAR