Muammer Çelik

Muammer Çelik

Bir daha davet edin!

Bir daha davet edin!

Allah düşmanı, peygamber düşmanı (peygamberler katili), Kur'an düşmanı, Cebrail'in düşmanı, Mescid'i Aksa düşmanı, Filistinli düşmanı, insanlık düşmanı, tarih düşmanı, nankör, tarım-ziraatçı(tohum) düşmanı... Bu vampir p..leri Allah sevmeyin, peygamber sevmeyin dedikçe siz ısrarla sevdiniz. Ama onlar kimseyi sevmedikleri gibi sizi de sevmedi, asla sevmeyecekler.

**

 İsterseniz bu kefereyi bir daha davet edin. Hem bu sefer millete akıl vermeye kalkan sözde İslamcı (nakitci) televizyonda ağırlayıp konuk edin, belki faydası olur!?. Belki Mavi Marmara’nın özrünü tekrar size deklare ederler.

**

Bu pislik topluluğun yeryüzünde değil itibar görmesi, bir saat bile başıboş, kendi başına bırakılmaması gerekmektedir. Ancak maalesef biz şöyle bir yanılgı ve gaflet içindeyiz. Benim yukarıda saydığım kötülüklerinin yüz katı ve daha fazlasına sahip olan bu devlet illa ki bir şenaat, bir fecaat yapacak biz ondan sonra iki gün vızzıklayıp; hele-hele bizim bürokrasi tabakamız köylerdeki kadınların kullandığı KINAMA sözcüğüyle geçiştiriyorlar daha da geçiştirecekler. İsterseniz en sert biçimde kınayın hiç farketmez, onlara tesir etmez.

Halbuki bunlara karşı sürekli tavır alıp, bunları mümkün oldukça bir köşede bloke edip kontrol altında tutmak gerekir. Şimdi bugünlerde İslam ülkelerinde İsrail'e karşı az bir direnç varken, bir ambargo varken onu siz deliyorsunuz(yıkıyorsunuz). Bir de “ Bu Müslüman ülkelerde iş yok" diyorsunuz. Yazık yazık, yazıklar olsun!.. Asıl sizde iş yok. Siz Müslümanları İsrail karşısında parçalıyorsunuz, zayıf düşürüyorsunuz. Kötülükten başka ne geçti elinize?..

 

Biz bu konuda yüzde ikibin beşyüz haklıyız. Çünkü “Sadakallahülaziym, sadaka Resulüllah” “Allah doğru söyledi ve Resulüllah (s.a.v.) doğru söyledi” cümlelerini sürekli söyler ve buna canı gönülden inanırız. Bunların  zalim ve azgın bir topluluk olduklarını bize Allah ve resulü haber vermektedir. Bunlar öyle azgın bir topluluk ki; bunlardan iyilik-sakinlik beklemek Allah'a ve Resulüne inançsızlık olur. Kur'an'a ve Kur'an'daki Bakara Suresi'ne Ali İmran, Araf, Cuma, Isra ve daha bir çok sureye hakaret ve saygısızlık olur. Biz bu inançla hareket edip bu topluluğa iyi gözle bakmıyoruz, her zaman da haklı çıkıyoruz, haklı çıkmaya da devam edeceğiz.

**

Bazı ahmak Müslümanlar “Zaten onlar da şöyleydi...” diye başlayan cümlelerle: “Zaten Mescidi Aksa da...” diye zırvalayıp işin içinden çıkacaklar. Ama bunun hesabını Allah'a zor vereceksiniz. Üstelik kitabı da okuyorsunuz! Ben aleyhinizde şahitlik edeceğim. Çünkü bizi dinlemediniz ve söylediğimize inanmadınız. Zaten ben size acısam da Filistinli şehitler size acımayacaklar, aleyhinize şahitlik edecekler.

**

İsterseniz bize inat olsun diye bir daha davet edin.

Aksa şehitlerimize Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun; Yahudi’ye lanet olsun Allah belâlarını versin. Ramazanda, Mescidi Aksa'nın içinde şehit olmak güzeldir.  Tavsiyem: Tövbe edin, rücu edin, kendinize gelin siz bu değilsiniz. Ramazanın son on gününe giriyoruz, ömrümüzün sonuna geldik, fırsatı kaçırmayalım son anımız (son nefesimiz) İslam olsun!

Not: Artık bu, iftarlık sanatçı kadrosuyla bir Titanik filmi çekilir, nasıl olsa batıyoruz. Zaten kazana kömür atan münafikun zümresi en altta batmaya amade...

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muammer Çelik Arşivi

Arefe

27 Haziran 2023 Salı 07:00
SON YAZILAR