Sadık Küçükhemek

Sadık Küçükhemek

11. Çanakkale Savaşı

11. Çanakkale Savaşı

Allah’a hamdolsun Afrin’e geçen pazar günü Türk ordusu ile ÖSO birlikleri girdi ve tamamen kontrolleri altına aldılar. Sıra Münbiç’te akabinde Kandil’de. Bu güzel beldelerde emniyet sağlandıktan sonra Rakka fethedilecek. Burada da emniyet sağlandıktan sonra Şam fethedilerek Suriye halkı, Esed ve şu anda 63 tane Suriye’de bayrağı bulunan akbabaların zulmünden kurtulacaktır.

Bu düşüncemizi önceki yazılarımızda ifade ettik. Devletimizin de bizim gibi düşünmesinden dolayı çok sevinçliyiz. Çünkü sadece Afrin’i fethetmekle mübarek topraklarımızı koruyamayız. Fırat’ın doğusu da terör örgütlerinden temizlenmeli, Suriye’deki ABD askeri üsleri kaldırılmalı…

 Düşman, 103 sene önce 18 Mart 1915’de Çanakkale Boğazı’nı geçip ülkemizi işgal edemeyince; 101 sene sonra 15 Temmuz 2016 günü işgal girişimiyle ülkemizi işgal etmeye kalkıştı. Milletimizin sarsılmaz imanı karşısında başarıya ulaşamayan güney sınırımız boyunca PYD/YPG gibi terörist örgütlerden oluşan bir terör devleti kurarak Anadolu’muzu işgal etmek için harekete geçti.

Şükürler olsun Fırat Kalkanı ve ardından Afrin Zeytin Dalı harekâtıyla düşman geriye püskürtüldü. İş bitmedi. Mehmetçiğin teri soğumadan Münbic’e girilmeli, ardından Kandil akabinde Rakk’a operasyonu başlamalı.

 Bugün Çanakkale Savaşı benzeri bir savaş Afrin’de gerçekleşmektedir. Henüz bu savaş tamamlanmış değil. Yukarıda ifade ettiğim gibi Münbiç, Kandil, Rakka ve Şam fethedildikten sonra bu savaş tamamlanmış olacaktır.

Bu savaşta karşımızda olan düşman, Çanakkale’deki düşmanın aynısı olduğu için yazımın başlığına 11. Çanakkale Zaferi adını verdim.  Herhalde siz de uygun görürsünüz.

 Milletimiz, bir daha Malazgirt, Çanakkale ve 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ruhunu, 15 Temmuz İşgal Girişimi’nde, Afrin’de ortaya koydu. Düveli Muazzama’ya (!) bir daha haddini bildirdi ve “lisan-ı hal” (hal diliyle) : Ey haçlı zihniyeti! Siz bizi Küçük Asya’ya sıkıştırarak kimliğimizi yok etme projeniz asla gerçekleşemeyecektir. İmanımız asla buna geçit vermeyecektir. Hakk’ın karşısında batılın yok olması güneşin karşısında karanlığın yok olması gibidir.

İşte gördünüz bu iman, 103 sene önce Çanakkale geçilmez destanını yazdı. 101 sene sonra bunu 15 Temmuz işgal girişimiyle; şimdi de Afrin’de gösterdi. Yarın Münbiç’te, Kandil’de ve Rakka’da gösterecek akabinde Şam’da gösterecektir.

Ey ABD! Çekin gidin Afganistan’dan, Irak’tan ve Suriye’den. Senin ne işin var İslam Coğrafyası’nda? Müslüman kanı akıtmaktan hala doymadın mı? İslam âleminin kanını sülük gibi emiyorsun. Taaa 10 bin km uzaklıktan geliyorsun, İslam Coğrafyası’nı birbirine düşürerek kan akıtıyorsun.  Bu kanda bir gün mutlaka boğulacaksın, arkana bakmadan Afrin’den kaçan terör örgütleri gibi kaçacaksın.

Ey ABD! 15Temmuz’da Malazgirt ve Çanakkale ruhunun NATO’ya haddini bildirdiğini gördün. Afrin’de de gördün. Hala ne duruyorsun Irak’ta, Suriye’de ve Afganistan’da sen kanına mı susadın?

Göreceksin yakında Afrin’den kaçan terör örgütleri gibi arkana bakmadan kaçacaksın. Sana, İngilizlerin Gutu’l – Amâre’de nasıl hezimete uğratıldığını hatırlatırım, Yunan’ı denize döktüğümüzü hatırlatırım.

Ey Batı! Kalbimiz olan Kudüs’e bir karakol inşa ettin. Gayeniz; oradan Mekke ve Medine’ye sıçramak ve “Arz-ı Mevud’u gerçekleştirmektir.

Ey Batı!  Ümmet-i Muhammed’i boğamayacaksın, yakında kalbimizin üzerinden ileri karakolunu yerle bir edeceğiz. 

 Rusya’yı da uyarıyoruz. Zalim Esed’e destek vererek onun zulmüne, masum halkın katline ortak oluyorsun. Bundan artık vazgeçin. Vazgeçmezsen ABD’nin akıbetine sen de uğrayacaksın; bunu böyle bilesin.

Selam Türk ordusuna ve ÖSO birliklerine! 11. Çanakkale Savaşı’na benzer bir savaş içindesiniz. Henüz 11.Çanakkale Savaşı tamamlanmadı. Türkiye, İslâm âlemi ve mazlum gayrimüslim devletler sizin arkanızda. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hoşça kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Sadık Küçükhemek Arşivi
SON YAZILAR