Zorlu maçlar devam edecek

Zorlu maçlar devam edecek

Sezonun en zorlu periyodundan geçen Atiker Konyaspor, yarın oynayacağı Fenerbahçe maçının ardından maç trafiği devam edecek. Konyaspor; Fenerbahçe maçının ardından Bursaspor ve Braga ile karşılaşacak

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor, yarın evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun en zorlu maç trafiğine giren Anadolu Kartalı, yarın oynayacağı Fenerbahçe maçıyla zorlu maç trafiğinin bir kısmını eritmiş olacak. Kartal’da hedef zor durumda ki rakibini yenerek evinde ki yenilmezlik serisini 19 maça çıkarmak.

PUANLA TANIŞTI

Geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldığı Medipol Başakşehir maçı ile zorlu periyoda giren Atiker Konyaspor, 4 günde iki maça çıktı. Pazar günü Medipol Başakşehir’e konuk olan Anadolu Kartalı, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan mücadelede rakibine diş geçiremedi ve maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında Portekiz temsilcisi Braga’yı ağırlayan Atiker Konyaspor müsabakanın büyük çoğunluğunu önde götürdüğü karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Avrupa Ligi’nde puanla tanıştı.

MAÇ TRAFİĞİ DEVAM EDECEK

Kartal’ın zorlu maç trafiği Fenerbahçe maçının ardından devam edecek. Atiker Konyaspor ligin 9.hafta maçında Bursaspor’a konuk olacak. Anadolu Kartalı 3 Kasım 2016 tarihinde UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında dördüncü maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz evinde 1-1 berabere kaldığı Braga’ya konuk olacak.

18 MAÇTIR YENİLMİYOR

Öte yandan temsilcimiz Konyaspor, iç sahada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmüyor.  Evinde 18 maçtır yenilmeyen Atiker Konyaspor, Fenerbahçe’yi yenerek evinde ki yenilmezlik serisini 19 maça çıkarmak istiyor. Geçtiğimiz sezon iyi bir performans sergileyen ve bu sezon da geçen sezon  yakaladığı başarıyı sürdürmek isteyen temsilcimiz Atiker Konyaspor, evinde rakiplerin korkulu rüyası oldu. Kartal son yenilgisini 29 Ağustos 2015 tarihinde Galatasaray'a karşı aldı. Temsilcimiz Galatasaray maçının ardından yenilgi yüzü görmedi. Atiker Konyaspor'un evinde son 17 maçta ağırladığı ve yenilmediği rakipler şöyle: "2015-2016 sezonu; Mersin İdman Yurdu,Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa ve Beşiktaş.  2016-2017 sezonu: Beşiktaş, Gençlerbirliği ve Adanaspor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.