Zorlu maç geride kaldı

Zorlu maç geride kaldı

Konya Anadolu Selçukluspor’da kaptan Ramazan Durdu sezon sonunda ligde kalacaklarına inandıklarını belirtirken, Abdullah Çoban ise bu hafta alacakları galibiyet ile sezona noktayı koyabileceklerini ifade etti.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor ligde son oynadığı karşılaşmada rakibi Çankırıspor ile arasındaki farkı korudu. Yeşil beyazlılar bunun sevincini yaşarken, kalan haftalarda alacağı puanlarla ligi tamamlamak istiyor.

“LİGDE KALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Yeşil beyazlılarda kaptan Ramazan Durdu 3 puan hedefiyle gittikleri bir deplasmanda, alınan bir puanın da önemli olduğunu belirterek, “Gerçekten önemli bir maçtı. Hafta içerisinde gerçekten iyi hazırlandık bu maça. Hedefimiz gelip deplasmanda 3 puan almaktı. Bizim 3 puan alıp rahatlamamız lazımdı. Ama bunu yapamadık. Artık önümüzde 4 hafta kaldı. Kalan haftalarda elimizden gelen mücadeleyi göstererek takımımızı ligde tutacağız. Bunun için buradayız.  İnşallah bu ekipte bunu yapabilecek kapasiteye sahip.” dedi.

“MAÇ OLDUKÇA ZORLU GEÇTİ”

Mehmet Abdullah Çoban ise önemli bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirterek, “Düşme potasında zorlu bir karşılaşmaydı. Zorlu bir rakip karşısında mücadele ettik. Altımızdaydı rakibimiz ve orada kalmasını sağlamamız lazımdı. Hafta içerisinde bu hedef doğrultusunda çalıştık, maç oldukça zorlu geçti beklediğimiz gibi. Ama Allaha şükür, bunu başardık. Gelecek hafta alacağımız bir galibiyet ile daha da rahat bir konuma gelebiliriz. Bu şekilde de ligi noktalarız.” şeklinde konuştu.  

“İKİNCİ YARIDA DEFANSA YÜK BİNDİ”

İkinci yarıda yaşanan yoğun baskıda defansın görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirten Abdullah, “İkinci yarıdaki baskıyı bekliyorduk. Konuk takım biziz ve ciddi de bir taraftar destekleri var. Dediğiniz gibi ikinci yarıda defans dörtlüsü daha fazla yük altında kaldı. Gol yemeden maçı bitirdik sonuçta. Bu da işimizi yaptığımızı gösterir. Umarım hep böyle olur.” dedi.  

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.