Zorlu fikstür başladı

Zorlu fikstür başladı

Milli maç arasının ardından Gümüşhanespor'a konuk olan ve 2-1 rakibine bayun eğen Anadolu Selçukspor'un zorlu fikstürü başladı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 2.haftasında Yenişehir Stadyumu'nda konuk olduğu Gümüşhanespor'a 2-1 mağlup olarak şanssız bir yenilgi alan Anadolu Selçukspor, dün Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla haftasonu oynayacağı Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mustafa Alper Avcı denetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular yenileme çalışması yaptı.Antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yapan Avcı, Gümüşhane maçında şanssız bir yenilgi aldıklarını belirterek bu mağlubiyetin unutulması gerekildiğini açıkladı.

EN AZ PUAN KAYBI YAŞAMAK İSTİYOR

Gümüşhanespor maçının ardından 1 günlük izin yapan Anadolu Selçukspor Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına başladı. Yavru Kartal 7 haftada il takımlarıyla oynayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Zonguldak Kömürspor maçının ardından Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında Anadolu Bağcılarspor'a konuk olacak. Ardından Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek Anadolu Selçukspor ligin 4.haftasında Konya Büyükşehir Beledtiyesi Atatürk Stadyumu'nda Şanlıurfaspor'u konuk edecek. Kartal ardından Nazilli Belediyespor ile Altay ile karşılaşacak. Yavru Kartal ligin ilk 7 haftasında en az puan kaybı yaşayıp rotayı play-off olarak belirlemek istiyor.

GEÇEN SEZONDA ZOR FİKSTÜR ÇEKTİ

Geçtiğimiz sezonda zor bir fikstür çeken Anadolu Selçukspor, ligin ilk 5 haftasında birbirinden zorlu takımlarla oynamıştı. Kahramanmaraşspor, Amed Sportif Faaliyetler, BB Erzurumspor,Nazilli Belediyespor ve İstanbulspor ile oynayan Anadolu Selçukspor ilk 5 maçta 7 puan toplamayı başarmıştı.Evinde ağırladığı Kahramanmaraşspor'u 4-1, Nazilli Belediyespor 3-1 yenen yeşil-beyazlılar deplasmanda konuk olduğu Amed Sportif Faaliyetler ile 1-1 berabere kalırken BB Erzurumspor'a 2-0 İstanbulspor'a ise 5-0 mağlup oldu. Anadolu Selçukspor'un geçtiğimiz sezon ilk 5 haftada oynadığı 2 rakibi TFF 1.Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

OSMAN ÖZDEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.