Zor virajı geçtik

Zor virajı geçtik

Selim: Son haftalarda yakaladığımız çıkış sonuçlara da yansıdı. Çok kritik olan 4 maçlık dönemden yenilmeden ve 6 puanla çıktık. Son 5 maçı da en iyi sonuçlarla kapatıp ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız

BİZ İYİ BİR TAKIMIZ
Bursaspor maçıyla başlayan ve Beşiktaş maçıyla son bulan 4 haftalık süreçte çok değerli puanlar aldıklarını belirterek değerlendirmesine başlayan Selim Ay, "Kaybettiğimiz şanssız maçların ardından girdiğimiz zorlu dönemde Bursaspor'u deplasmanda yendikten sonra Galatasaray ve Beşiktaş gibi zirveye oynayan takımlarla ve deplasmanda MP Antalyaspor ile berabere kaldık. Bu süreçte yenilmeden topladığımız 6 puan çok değerliydi. Bunun farkındayız. Biz iyi bir takımız. Ama bazı maçlarda kadro kalitemizi sonuca yansıtamadık. Bu nedenle de ligde hak ettiğimiz yerde olmadığımızı düşünüyorum. Her şeye rağmen bu sezon bizim için önemli olan Konyaspor'un önümüzdeki yılda Süper Lig'deki mücadelesini sürdürebilmesi. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bu konuda önemli bir adım attık. Sezonun tamamlanmasına 5 maç kaldı. Bu 5 maçlık dönemde bizim için lazım olan sonuçları alarak hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA PUANI HAKETTİK
Beşiktaş maçında son dakika golüyle gelen beraberliğin altın değerinde olduğuna da işaret eden Selim Ay, "Bakıldığında yenilgiyi hak edecek bir oyun oynadığımızı söyleyemem. Ama ilk yarı istediklerimizi yapamadığımız gerçek. İkinci yarıda pozisyonlar bulduk. Buna rağmen golü yiyen takım biz olduk. 1-0 geriye düştükten sonrada inancımızı kaybetmedik. Bunun karşılığını da uzatma dakikalarında bulduğumuz golle ve 1 puanla aldık. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Ayrıca hem İtandje hem de Beşiktaş kalecisi Tolga ağabey gerçekten yaptıkları kurtarışlarla başarılı bir performans sergilediler. İkisini de tebrik ediyorum" diye konuştu.

RİZE'DEN İYİ PUANSIZ DÖNMEYİZ
Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Selim Ay, son 5 haftanın yine nefesleri keseceğini ve zorlu maçlara sahne olacağını da sözlerine ekleyerek, "Takımların hedefleri doğrultusunda yine kritik maçlar oynanacak. Önümüzde Ç.Rizespor A.Ş. ile deplasmanda oynayacağımız bir maç var. Takım kalitemizi sahaya yansıtarak o maçtan da iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var. Kalan 5 haftayı en iyi şekilde kapatıp Süper Lig'de yolumuza devam edeceğiz" şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.